07-02-2013, 09:49 PM
Dariush نوشته: به هر رو، در آن گفتگوی کذایی در آن شبِ طوفانی، گمان میکنم که با ایرانبانوی عزیز نیز برخوردِ نادرستی شد و ایشان حق دارند دلگیر شوند. البته نژادپرستی اصلا قابلِ پذیرش نیست اما من تصور نمیکنم ایشان حقیقتا نژادپرست باشند چرا که متاسفانه آنقدر این موضوع در سرزمینِ رواج دارد که ما هنوز نمیتوانیم درک کنیم آنچه میگوییم مصداقِ نژادپرستیست. من امیدوارم ایشان با خود در این مورد تامل کنند و بیاندیشند که آیا براستی درست است که برمبنای فرهنگ یا نژاد یا سنت یا هر خاصیتی که جمعیتِ کثیری از انسانها را بر اساسِ یک ویژگی مشترکِ غیرقابلِ انتخاب جمع میبندد، آدمها را ارزشگزاری کرد یا خیر. همچنین، امیدوارم که ایشان نخواهند برخوردِ مدیران را هنگامی که در حالتِ کاربری فعالیت دارند، به پای برخوردِ کلیِ انجمن گذاشته و دلایل اینچنینی از کنارِ ما بروند. و من حقیقتا با اکراه اینرا میگویم، چرا که اصلا کمترین ادعایی در این سایت ندارم؛ اینکه تا کسی چیزی میگوید، مدیری به بگوید همین است که هست، نمیخواهید بروید، اصلا در شانِ این انجمن نیست و من اگر در هر انجمنی مدیری چنین چیزی به من بگوید، قیدِ آنجا را خواهم زد. مطمطئنم دیگر دوستان نیز همینطور هستند. همچین حرفی را هم نمیشود جدا از هویتِ مدیریتیِ کاربر دانست، چرا که سخنیست از جایگاهِ مدیریتی. بنابراین، دوستان، در برابرِ کاربران، قدری خویشتنداری کنند، شاید وضعیتِ بهتری فراهم آید.داریوش جان بحث آنشب داستانش همانطور که گفته شد چیز دیگری بود و یک پست حرف از شیلا بود ولی خیلی زود دیدیم که داستان حمله به امیر و مریدانش (!!) از مدیران بود.
در آخر کار کسری آمد ظاهر بحث که اعتراض به سانسور یهودستیزیست را دید و تا حدی به حق ناراحت شد.حالا که امیر گرامی نیست،مانند بانو آنجلا (که فقط سوال داشتند درباره اجرای بندی در قوانین قبلی که طبق آن باید نقد دین هم اینجا ممنوع میشد) من هم فقط و بدون هیچ منظوری (!!) حدس میزنم که دیگر کسی از بانوان سایت نگران برخورد با کاربرانی که یک پست معمولی آنها را هم سپاس نزده و چه بسا بسیاری را نخوانده نخواهد بود.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound