07-02-2013, 08:57 PM
Bibak نوشته: نکته مهم اینکه به نظر من بی انصافیه کسی مثل ایرانبانو یا کسرا رو نژادپرست دونست و یکی که طرفدار تبعیض علیه یک نژاد هست رو هم نژادپرست نامید. این دو عقیده درسته در یک راستا هستند ولی باز به طرز واضحی میزان غیراخلاقی بودنشون خیلی متفاوته. من هم با اینکه اون تفکر را راجع اعراب حاشیه خلیج داشتم ولی صددرصد با تبعیض و حقوق نابرابر برایشان مخالف بودم. پس به نظر من هم نباید اینطور با ایرانبانو برخورد میشد. ازش خواهش خواهم کرد که برگرده.بیباک جان، اینکه من اینها را هم در همان دسته نژادپرستی قرار میدهم نه به این دلیل است که نا آگاه به درجاتِ مختلفِ نژادپرستی هستم و یا نمیتوان کسی چون ایرانبانو را نژادپرست خطاب کرد، بلکه من در این مورد ، در عینِ جسارت و احتمالا وجودِ رابطهی دوستانه، شخص را بیمحابا نژادپرست میخوانم تا تلنگری بر او باشد و او را به خود آورد. از نظرِ من این موضوع بسیار جدیست و نمیتوان ساده از کنارِ آن گذشت. سخن این است که اگر شما فرهنگِ اعرابِ عربستان را پست میدانید، آنها هم به احتمالِ زیاد ، فرهنگِ ایرانیان را اینطور میدانند. باید این پیشداوریها میانِ جوامعِ مختلفِ انسانی برداشته شود؛ اما اگرچه برای برداشتنِ پیشداوریِ جوامعِ مقابل، از بین رفتنِ پیشداوریهایِ شما، شرطِ کافی نیست، اما شرطِ لازم است. پس هر چه زودتر لازم این پیشداوریهای غیر اخلاقی برداشته شود. من به خوبی آگاه هستم که این نژادپرستیهایی که در ایران رواج دارد به هیچ رو قابلِ مقایسه با نمونههای ایدئولوژیکاش نیست و معمولا با برخورد با چند نفر از نژاد یا فرهنگِ موردِ نظر که کاملا متضاد با پیشداوریهای پیشین هستند، تمامِ این پیشارزشگزاریها، بادهوا خواهد شد. اما به هر رو اینها چیزی از بارِ اخلاقیِ قضیه نمیکاهد و باید در برابرشان ایستاد.
من هم همانطور که گفتم، امیدوارم ایشان از دستِ ما دلگیر نشده و برخورد یکی دو نفر از کاربران یا مدیران را علتی برای گذشتن از همهی افرادِ حاضر در اینجا متصور نشوند.
کسشر هم تعاونی؟!