07-02-2013, 08:34 PM
من شخصا با عرب ستیزی در اینترنت مبارزه کرده ام و با نژادپرستان بحث کرده ام. اصلا تاب ساکت نشستن در برابر نفرت پراکنی نژادی رو ندارم. ولی تا قبل از بحثِ اون تاپیکِ دشواریهای فروم همچنان کمی دید منفی به اعراب داشتم و نمیدانستم اینهم یک نوع نژادپرستیِ رقیق است. یعنی بیشتر از عربهای کشورهای حوزه خلیج فارس مثل عربستان و کویت و اینها چندان خوشم نمیومد نه مثلا مصر و ... . دلیلش هم اینکه فکر میکردم و همچنان فکر میکنم آدمهایی با سطح فرهنگ بسیار پایین هستند و اصلا اون ارزشهایی که برای من معیار هست رو قبول ندارند. تا حالا کسی از این کشورها رو ندیدم که هنرمند یا مخترع قابلی باشه. در ایران اما، دوست عرب داشته ام و خیلی هم باحال و خوب بوده. ولی هر کاری میکنم نمیتونم عربستانیها یا مردم کشورهای مشابه رو زیاد دوست داشته باشم. به هرحال با توجه به سخنان آن تاپیک دریافتم که احتمالا قدری نژادپرست بوده ام هر چند آگاهانه ابرازش نمیکردم چون به نفرت پراکنی بیشتر و ترویج نژادپرستی منجر میشده.
نکته مهم اینکه به نظر من بی انصافیه کسی مثل ایرانبانو یا کسرا رو نژادپرست دونست و یکی که طرفدار تبعیض علیه یک نژاد هست رو هم نژادپرست نامید. این دو عقیده درسته در یک راستا هستند ولی باز به طرز واضحی میزان غیراخلاقی بودنشون خیلی متفاوته. من هم با اینکه اون تفکر را راجع اعراب حاشیه خلیج داشتم ولی صددرصد با تبعیض و حقوق نابرابر برایشان مخالف بودم. این کجا و آن کجا. پس به نظر من هم نباید اینطور با ایرانبانو برخورد میشد. ازش خواهش خواهم کرد که برگرده.
نکته مهم اینکه به نظر من بی انصافیه کسی مثل ایرانبانو یا کسرا رو نژادپرست دونست و یکی که طرفدار تبعیض علیه یک نژاد هست رو هم نژادپرست نامید. این دو عقیده درسته در یک راستا هستند ولی باز به طرز واضحی میزان غیراخلاقی بودنشون خیلی متفاوته. من هم با اینکه اون تفکر را راجع اعراب حاشیه خلیج داشتم ولی صددرصد با تبعیض و حقوق نابرابر برایشان مخالف بودم. این کجا و آن کجا. پس به نظر من هم نباید اینطور با ایرانبانو برخورد میشد. ازش خواهش خواهم کرد که برگرده.