06-12-2013, 09:33 AM
دوستان؛من نیاز دارم که در آن جستارِِ فهرستِ مغالطات، در آینده بتوانم پستهایم را ویرایش کنم؛ چرا که هم قصدم این است که پستها را اندک اندک تکمیل کنم ( از جمله اضافه کردن توضیحاتِ بیشتر یا اینکه مثلا برای مقولهی EPS به جای ارجاع به یک سایت خارجی، به جستار یا پیکی در همین سایت ارجاع دهم )هم اینکه پستهای جدید که افزوده میشوند، ارتباطِ آنها با هم برقرار شود. اینها نیازمندِ داشتنِ اختیارِ ویرایش در درازمدت است. آیا امکانش هست که اختیارِ ویرایشِ پستهای خودم را تنها در آن جستار در دراز مدت داشته باشم؟
افزون بر این، فرمتی که برای تشریحِ مغالطات برگزیدهام را میپسندید؟ پیشنهادی دارید؟
همچنین اینکه، ترجمهها و توضیحاتی که من آنجا میدهم، اگرچه نهایت تلاشم را میکنم که شفاف و دقیق و بدونِ خطا باشند چنانکه قابل استناد و ارجاع باشند و اگرچه در اینکار چندان تازهکار نیستم با اینحال اما امکانِ خطا در من (به ویژه در این روزها) هست. با این تفاسیر اگر شما جایی ایرادی از من را هرچقدر هم که کوچک و نامحسوس باشد رفع کنید بسیار سپاسگذار خواهم شد.
افزون بر این، فرمتی که برای تشریحِ مغالطات برگزیدهام را میپسندید؟ پیشنهادی دارید؟
همچنین اینکه، ترجمهها و توضیحاتی که من آنجا میدهم، اگرچه نهایت تلاشم را میکنم که شفاف و دقیق و بدونِ خطا باشند چنانکه قابل استناد و ارجاع باشند و اگرچه در اینکار چندان تازهکار نیستم با اینحال اما امکانِ خطا در من (به ویژه در این روزها) هست. با این تفاسیر اگر شما جایی ایرادی از من را هرچقدر هم که کوچک و نامحسوس باشد رفع کنید بسیار سپاسگذار خواهم شد.
کسشر هم تعاونی؟!