06-03-2013, 12:53 AM
Theodor Herzl نوشته: دوستان کسی تا حالا فلافل خونگی درست کرده؟ من هر کاری میکنم نخود رو خوب نمیتونم بپزم و خمیر کنم هی وا میره وسط سرخ کردن
کسرا جان نخود رو نباید بپزی .
باید بذاری خیس بخوره دست کم یک روز (24 ساعت کمِ کم) و بعد با چرخ گوشت چرخش کنی .
باقیشم که دیگه چیز خاصی نداره یه ادویه مخصوص داره که همه فروشگاه عربی ها دارند + نمک و فلفل و زردچوبه + تخم مرغ و بعضی ها سیب زمینی هم میزنند .
اوریجینالش یک سبزی خاصی هم داره که من از مزه اش بدم میاد .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری