05-26-2013, 02:05 PM
Ouroboros نوشته: ندکی از هر دو،تفسیر قرانی میکنید!
در آن جمله شما نخست پیش انگاشتهاید که اولا تنها مردان تجاوز میکنند(که دروغ است)، که ثانیا «حدی» لازم است که مردان بدون دانستن آن بطور طبیعی و خودانگیخته تجاوز خواهند کرد، که ثالثا مردان به نحوی در سرزنش شدن قربانیان تجاوز جنسی(که اگر بپذیریم برای زنان هم وجود داشته)نقش داشتهاند و که رابعا تغییرات کنونی جامعهی ایران که چیزی بجز «فاجعهی مطلق» نیستند به نحوی در بهبود این شرایط نقش مثبتی ایفا کردهاند. اینکه چطور میشود در یک جمله اینهمه نفرت و اشتباه منطقی جا داد را من نه باور میکنم و نه درک، پس بله، اندکی از هر دو!
سخن از اینکه فعل تجاوز به تنهایی در کدام گروه است که نبود.اما بله تغییرات کنونی در جامعه ی ایران از شدت این تجاوزات کاسته.نکند عاملش را باید رویکرد های ج.ا بدانیم؟
در داستانی که شیرین آورد به زن تجاوز شده(ترسیده آن را بیان کند تا زمان باردار شدنش)باردار شده(نتیجه ی تجاوز دیگری را به تنهایی به دوش کشیده),کودکش را سر راه گذاشته(حق داشتن آن را برای خود قائل نبوده),گوشه یر شده و از جامعه طرد شده(سرزنش اجتماعی متوجه قربانسیت)
اما مرد داستان(متجاوز)با افتخار با نامزدش(حتی این زن با وجود اطلاع از عمل مرد حاضر به زندگی با اوست!!) ازدواج کرده و به روی مبارک هم نیاورده که بر سر زندگی یک زن,یک کودک و خانواده اش چه بلایی اورده!
اگر ان زن نسبت به حق و حقوقش آگاهی کافی میداشت و اگر قانونی و حدودی وجود داشت چرا باید به این فاجعه ختم میشد؟
برای شما این غیر قابل درک است که ترس یک زن از تجاوز و اثراتش را به عنوان یک کنترل کننده برای او نمیدانید.
هر کسی از ظن خود شد یار من.....!
شراب اولی تر ...