05-25-2013, 03:54 PM
Shlomo Shumbulowitz نوشته: من داشتم از ویکی پدیا نقل قول میکردم مهندس دو کلمه که لینک کردن نمیخواد. اما اگه دوست داری بیا:کسی که حرفی را میزند مسئول آن است،هر کس که ادعا کند "مشایی لیبرال است" یا چنین مهملی را تکرار کند آنقدر در سیاست پرت است که تنها باید همینگونه او را به ریشخند گرفت.
جریان انحرافی - WiKi
Shlomo Shumbulowitz نوشته: خب من حداقل بلدم پشمامو به موقع بزنم که شکل رابینسون کروزوئه نشم.باریکلا،امیر گرامی وقتی حرف از دبستان زد من اندکی احساس کردم بی انصافی کرده و کمی بزرگتر هستی !!
درست حدس زده بودم ، تازه پشمت درآمده ذوق زده شدهای :)))
تبریک میگویم
Shlomo Shumbulowitz نوشته: چرا امضامو نمیخونی و برای همه ترجمه نمیکنی تا همه بدونیم فرق درون cranium تو با فضای بین ستاره ای چیه.
تو مباحث پایه معرفتشناسی و معنا و تفاوت ایمان و شکاکیت , خردگرایی را نمیدانی تقصیر من نیست.
این مهملات یهودستیزانه که تو بر مبنای باد معده و عقدههایِ نژادپرستانه به آنها مومن هستی مصداق بارز ایمان است و ربطی به شکگرایی ندارد.
شکاکیت یعنی تعلیق قضاوت در صورت نبود شواهد خردپذیر،سخن همزمان از باورمندی به تئوری توطئه و اداره دنیا توسط شبکه مخفی یهودیان و شکاکیت جک بزرگیست که گفتن آن نیازمند درجه میزان خارق العادهای حماقت است و کار هر کسی نیست :))))
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound