05-24-2013, 10:45 PM
Bibak نوشته: حذف تاپیک برام باور نکردنی بود و اصلا انتظار نداشتم. من واقعا سعی کردم قوانین رو رعایت کنم، حداقل در پست اول تاپیک. اگر دوستان دیگه پست نمیذاشتن شاید من هم هیچ پستی به جز همان خبر نمیذاشتم. و یه چیز دیگه. فکر میکردم فقط به این قوانین التزام دارید ولی ظاهرا شما هم مثل بقیه حالتون از همجنسگرایان به هم میخوره چون اگر غیر از این بود اینجا می گفتید. شما متوجه نیستید و درک نمیکنید وقتی یه عده پست میذارن که "حالم(از همجنسگراها) بهم خورد" یا "چندشم میشه" یعنی چی. چون یکی از دوستان نزدیکتون بخاطر همجنسگرا بودن دچار مشکلات جدی نیست. کسی که با وجود طرز فکر امثال شما باز هم به اندازه 100 نفر به جامعه کثیفش خدمت می کنه. نمیدونم چرا شما رو دوست خودم میدونستم اما متاسفانه برام سخته کسی رو که همچین طرز فکری داره دوست خودم بدونم.
من متاسفم از اینکه در آن انجمن کاربری که نامش «هیتلر» است را برای مثال «شمع جمع» میدانند و به یهودستیزان، همجنسگراستیزان، نژادپرستان و اسلامگرایان افراطی آزادانه اجازهی فعالیت میدهند اما کسی که «انگیزهی پنهانی» او از نوشتن رسیدن همهی انسانها فارغ از گرایش جنسیشان به حقوق برابر با یکدیگر است را سانسور میکنند و آزار میدهند. اگر به راستی گردانندگان آنجا از سانسور هراس دارند، مشابه آنچه پرشینتولز کرد(و به باور من شایستهی تقدیر است)همهی مباحثی که احتمال سیاسی شدن و مورد دار شدن دارند را به یک اندازه و یکجا و باهم سانسور بکنند، نه آنکه به یک طرف گفتمان تریبون بدهند و سوی دیگر را اخته بکنند!٬