04-18-2013, 02:05 PM
نقل قول:من گاهی شک میکنم پیش از نوشتن در این جستارهای مادینگرایی[sup][aname=rpaa1c4][[/aname][anchor=paa1c4]1][/anchor][/sup] هتا یک ثانیه هم بیاندیشی آرش جان.له خاطر اختلاف دیدگاهه:))
نقل قول:مگر ما امروز زندگیِ سُنّتی هم هنوز داریم که مهم باشد؟ هتا در ایران اش هم دیگر نداریم. زندگی انگلیِ زنان ولی را چه؟ هتا از گذشته هم بیشتر شده و چنانکه1-هنوز داریم،هرچند کمتر ولی این سنت هنوز از روی کره زمین برچیده نشده;)
امیر بزیبایی همانندید[sup][aname=rpa1980][[/aname][anchor=pa1980]2][/anchor][/sup], امروز و بویژه در غرب زنان دولت را به همسری خود گرفتهاند و همهیِ دسترنج و کوشش مردان را یکراست دولت گرفته و میان زنان میهنبازد[sup][aname=rpa1131][[/aname][anchor=pa1131]3][/anchor][/sup].
2-خب من حافظم موقع ایراد گیری قوی هست:))پست های زیادی بوده که در مورد گذشته و وضعیت سنتی زنان و تشریح وضعیت انگلی و تقبیحش بوده ولی به اینجا که میرسیم باید به حال توجه کنیم و مسئله فاقد موضوعیته؟!واقعا استاندارد دوگانه نیست؟:)
اگر اینقدر زمان حال مهمه اصلا کشته شدگان جنگ های جهانی رو هم بی خیال بشیم،کشتار اون مردان غیراخلاقی بوده؟ولی الان مهم نیست:))
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Tacitus-