04-17-2013, 11:30 PM
برای من قدری ملالآور شده این بحثها.البته دلیلش این است که در بیرون از این انجمن نیز در چندجا(پارسی و انگلیسی) نیز در حالِ بحث و گفتگو هستم و دارم همزمان چند مبارزه را پیش میبرم!
اینکه فرسایشی شده ، شاید یکی از دلایلش این باشد که موضوعاتِ پیرامونی و جزئی در این مورد بسیار پراکنده شده و در چند جهتِ مختلف دنبال میشود.بهتر است قدری متمرکزتر عمل کنیم.
برایتان صمیمانه آرزوی موفقیت میکنم . جای خوشبختی است که بانوانِ آگاه و خردورزی چون شما در این سرزمین به جایی و جایگاهی برسند.
من نیز بد نیستم.همانطور که وضعیتم مشخص است قدری دلواپس هستم به سببِ مشکلاتی که چندی پیش برایم رخ داده بودند (همانکه باعث شد 50 روز نباشم) و حالیا رو به سوی نابودی یا زندگی میروم!
اینکه فرسایشی شده ، شاید یکی از دلایلش این باشد که موضوعاتِ پیرامونی و جزئی در این مورد بسیار پراکنده شده و در چند جهتِ مختلف دنبال میشود.بهتر است قدری متمرکزتر عمل کنیم.
iranbanoo نوشته: ممنونم داریوش جان ما که شب سختی را میگذرانیم.کمی استرس دارم!میدانم در چه وضعی هستید ، دوسه ماه پیش من نیز دقیقا همچین وضعی داشتم و قرار بود نتیجهی تلاشهای شش ماهی خود را بگیرم.
فردا صبح بعد از دوماه تلاش مستمر قرار است نتیجه ی زحماتم را ببینم.و ترس از پوچ شدنشان خواب را از من گرفته!!
برایتان صمیمانه آرزوی موفقیت میکنم . جای خوشبختی است که بانوانِ آگاه و خردورزی چون شما در این سرزمین به جایی و جایگاهی برسند.
من نیز بد نیستم.همانطور که وضعیتم مشخص است قدری دلواپس هستم به سببِ مشکلاتی که چندی پیش برایم رخ داده بودند (همانکه باعث شد 50 روز نباشم) و حالیا رو به سوی نابودی یا زندگی میروم!
کسشر هم تعاونی؟!