04-17-2013, 05:49 PM
Ouroboros نوشته: 0. متهم کردن من به «دروغگویی» و نادیده گرفتن احتمال اینکه شاید اشتباه میکردهام، شاید با تحقیق کمی دربارهی قوانین آمریکا سخن گفتهام و ... سطح رقتانگیزیست از رذالت که تنزل شما به آن چیزی در ذهن ما باقی نمیگذارد بجز یک علامت تعجب، که البته آنهم زیاد مهم نیست.oh that hurts؟!good:))
نقل قول:1. اکنون توضیح بدهید اینها که آوردید کجای حرفهای مرا باطل میکند؟ منهم گفتم که مردان مجرد در آمریکا میتوانند سرپرستی بچهها را برعهده بگیرند و منع قانونی ندارد، اما بسیار دشوار است. بیشتر موسسههایی که خدمات سرپرستی(بجز سیستم فاستر منظورمان است)بچه را انجام میدهند خصوصی هستند، برخی از آنها مردان مجرد را رد میکنند، برخی دیگر مشکلی ندارند اما اولویت آنها را بسیار پائین قرار میدهند و از همه مهمتر، انواع دیگر بچهدار شدن هم برای مردان ممکن نیست، من میشناسم مردی را که مدتی برای سرپرستی توافقی پرس و جو میکرد و نتوانست کسی را پیدا بکند که حاضر باشد بچهی خود را به یک مرد تنها بسپرد و ... اروپا هم که همهی موسسات خصوصی هستند و چند جایی که ما دیدهایم به ریش مرد مجرد میخندند و زوج ِ ایدهآل هم ولمعطل است و باید چند سالی در انتظار باشد ...shall i teach you forever ؟!
وقتی گفته میشه برای مردان مجرد دشوار هست و در مورد زنان مجرد حرفی زده نمیشه(تا مخاطب به یک نتیجه گیری هدایت بشه) و هیچ آماری هم داده نمیشه و به خاطره گویی بسنده میشه قطعا چند جای کار میلنگه:))
نقل قول:2. هنوز هم میبینیم که چطور وقتی پای مسائل مردان به میان میرسد شما احتمال «خودشان نمیخواهند» را پیش میکشید، اما وقتی مسئلهی حضور زنان در سیاست مطرح میشود آنرا به اعتبار نمیشناسید. من اما مثل شما فاقد صداقت فکری نیستم و میپذیرم که به احتمال بالا درخواست مردان مجرد دگرجنسگرا برای سرپرست بچهها شدن میتواند کمتر از همان ِ زنان باشد و در این آمار موثر، اما همچنان به تاثیر فرهنگی که در آن گاهی مردان در زمین بازی پارکها به چشم دشمن نگریسته میشوند(مثل این)را در دشواریهایی که مردان مجرد برای سرپرستی بچه با آن روبرو میشوند دخیل میدانم.i'm first :))خب اینجا کمی عادلانه تر به مسئله نگاه میکنم و به جز دروغگویی این رو در نظر میگیرم که شاید پست هام رو نخوندی:)
نقل قول:پس نکته اینجاست که ادعای مورد نظر دو نتیجه داره و هر کدوم از نتایج باید مستقلا اثبات بشند.یعنی اینکه زنان "نمیخواستند" یا "نمیتونستند" قبل از بررسی علمی-تاریخی ارزش یکسانی داره وبعد از بررسی هست که ما میتونیم بفهمیم کدومش درست بوده.من در مورد آمریکا نظر دادم،بقیه کشورها رو هم اگر بررسی کردم حتما دیدگاهم رو میگم:)
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Tacitus-