04-17-2013, 01:34 PM
nevermore نوشته: در این باره من هم پیشتر نگر دوستان را در مورد Age of consent در جستار اخلاق چیست؟ پرسیده بودم که به دلیل بجث و جدل گویا دوستان فراموش کردند.
در واقع من خودم درگیر این موضوع بودم و بیش از آنکه از دیدگاه قانونی بخواهم نگاه کنم بیشتر برایم جای سوال بود که از دید اخلاقی حکم(!) اش چیست و اینکه اگر روزی با دختری مواجه شدید که 16 سال بیش نداشت و شما را دوست می داشت با او رابطه برقرار می کنید یا خیر؟
به نظر من بنیان اخلاقی ِ آن اینست که هرکس با هر سن، جنسیت، و دیگر عناصر ثانوی اگر مورد سوء استفادهی عاطفی و جنسی قرار گرفته باشد باید بتواند به عدالت و آرامش برسد. دختران و پسران نوزده سالهی زیادی هستند که تحت سلطه و تاثیر نابجا و ناخواستهی عاطفی یا جنسی زنان و مردان دیگر قرار میگیرند راهی برای گریز از آن نمییابند، اما اینرا ما به دلیلی که مشخص نیست از همان ِ یک ۱۷ ساله متفاوت میبینیم و مورد برخورد و برسی قرار میدهیم. من گمان میکنم خواستن سکس مرز «قانونی» رسیدن به آن باید باشد، نه ساعت مندرآوردی و کاذبی که دولت سرهم کرده برای در صف نگاه داشتن شهروندان خود، یا نرمهای مردستیز پدید آوردهاند و ... اگر یک دختر ۱۲ ساله برای مثال سکس میخواهد، ما بر چه مبنایی میتوانیم حق انتخاب او را انکار بکنیم؟ آیا خود خواستن سکس به معنای بلوغ جنسی نیست؟ و درپی آن، چگونه میتوانیم از بلوغ عاطفی و روانی آدمهایی که بالاتر از مرزبندی ِ دولت قرار میگیرند اطمینان کسب بکنیم؟ و ..کلا بحث بسیار حساسیتبرانگیز و پیچیدهایست.
در پاسخ به پرسش شما : اگر منهم به او علاقه داشته باشم چرا برقرار نکنم؟! شانزده سال که خیلی بالاست، من خودم مرز را میگذارم به روی ۱۴ سال.