04-12-2013, 12:23 AM
Dariush نوشته: گویا شما را اغنا نمیکند بحث با اینها! من هم در چندجا بیرون از دفترچه رفتهام به دنبالِ صید اما کم و بیش همه از همین نوع هستند. فمنیست به من میگوید اگر مردان در جنگها کشته میشوند ، بعدش خیابانها و کوچهها را به نامِ آنها میزنند.هر از چند گاهی به وبلاگها و سایتهای فمنیستهای انگلیسیزبان میروم و یک کرمی میریزم.درود داریوش گرامی، خوش برگشتید.
من راستش کاری به نقد فمینیسم یا زنان بطور کلی ندارم، اینها عوارض ناخواستهی بحث دربارهی موقعیت جنسیتی مردان در جهان است.. بیشتر اشتیاقم به بیدار و همراه کردن مردان انجمن است. تمام زنان تمام آنچه اینجا نوشته شده را از قبل میدانند، و به آنچه بر مردان میرود خوب آگاه هستند، مرد است که کلافی درهم پیچیده از اوهام را بدور خود تنیده تا از او در برابر حقیقت تلخ و آشکار(اینکه زن کوچکترین علاقهای به او نخواهد داشت و فراتر از ابزاری برای رسیدن به مقصودی نخواهد بود)مراقبت بکند.. من مشکلی با اینهم نمیداشتم اگر آش تا این اندازه شور نمیشد، و کار بیخ پیدا نمیکرد. کُلا هدفم از تمام آنچه اینجا نوشتهام پیشنهاد زاویهای جدید برای پرداختن به موضوع منحصرا برای مردان بوده.