04-11-2013, 10:35 PM
mosafer نوشته: متوجه نشدم که این پست کنایه به شخص من هم بود یا نه کلهم مسلمانها براتون اینطور هستند ولی با ایین حال لازم نیست گفتنش به نظرم ولی خب میگم: به اعتقاد من هر کس باوری که داره براش ارزش قائل هست و اونو قبول داره دلیلی نداره من ِ نوعی خودمو هلاک کنم و بگم نه اونی که من فکر میکنم درسته اونی هم که خودش رسیده به باورش اگر مخالف من باشه به نظر من ارزشش بیشتره هر چند از سر نادانی و جهل باشه چون خودش بهش رسیده حقیقتی که از گذشتگان به ارث برسه ارزش واقعی خودشو نداره حتی اگر روشنایی باشه و بزرگترین عیب مسلمانها اینه که حتی حاضر نیستند در مورد دین و مذهبشون تحقیق کنن و کسانی که با تحقیق میخوان برسن به اونی که باید کلا دور میشن فکر میکنم(و شاید حقیقتا همینطور هم باشه)تعداد کسانی که از اسلام زده میشن بیشتر از کسانیه که اسلام رو میپذیرن و تعداد کسانی که از اسلام زده میشن اکثرشون خدا رو کنار میزارن چون همه چیز رو وصل کرده بودن به خدا و حالا که ریسمانی نیست طبیعتا خدایی هم نخواهد بودسخن من این بود که اگر مثلا ایران به مدت 1400 سال دست بیخدایان افتاده بود و بی خدایان هر کس به خدا باور میکرد را میکشتند من اندکی در احمق خواندن کسی که به خدا باور دارد تامل میکردم و احتمالا شرم !
این سخنان هم بدون احساس واقعی و عمل در راستای مبارزه (ولو حداقلی و اینترنتی) با حکم ضد بشری مثل ارتداد در نظر من ارزش چندانی ندارد و فقط به شعار میماند.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound