04-07-2013, 11:51 PM
Anarchy نوشته: 1) اون نظر شخصی ناخدا یا مهربد سابق بود نه نظر تیم مدیریتی یا مهربد به عنوان یک مدیربزرگوار، به هر چیزی که انتقاد نمیگویند و هر چیزی را هر جور که دلمان خواست نمیتوانیم بگوییم . حداقل ادب و احترام (نه به عقیده بلکه به شخص) این اجازه را به ما نمیدهد . اصلا فرض کنید تعدادی از کاربرانِ سایت برای صرفا خواندن آمدهاند به نظر شما شایسته است اینطور در موردشان سخن بگوییم:
2) اگر شیوه بحث ناخدا یا مهربد رو میشناختید متوجه میشید به طور عمد روی نقاط حساس افراد دست میذاره و کمی هم بی رحمانه نقد میکنه تا افراد رو به کنش مثبت وادار کنه
3) دلزده نشوید ، ما روزهای سختی رو اینجا گذروندیم و نا امید نشدیم !! قطعا از حضور همه دوستان و نظراتشون استقبال میکنیم و همین متفاوت بودن کاربرها جذابیت انجمن رو بیشتر میکنه.روزهای زیادی رو منتظرم بودیم تا بانوان فعالی جذب انجمن دفترچه بشن و الان هم بسیار خوشحالیم و احتمالا حالا که از مرحله جذب بانوان عبور کردیم کمی جوگیر شدیم و فرزام گرایانه توقع بحث های آنچنانی ازشون داریم
Nâxodâ نوشته: اکنون بفرمایید برای این گسارندگیِ انگلوار سر و دست بشکنید (:
Nâxodâ نوشته: میخواهید گفتمان کنید و بیاندیشید و بیاندیشانید, یا میخواهید دلبری کنید؟
نقل قول:و اشاراتِ تلویحی دیگر که گفته شد . پس فردا هم کسی باید بیاید به من بگوید مثلِ خرها میایی و میروی، ما هم باید بگوییم اینجا دارد انتقاد میکند و دست روی نقطهی حساسِ من میگذارد . خودمان را که نمیخواهیم گول بزنیم گرامی. کدام کاربر در فضایی که به او توهین شود و ادب در موردش رعایت نشود میآید فعالیت کند .ه نگر من وبدرستی رفتار شما بر پایهیِ سخن خود
شما "انگلوار" است و رفتار انگلوار هم برای من بی ارزش است و نیازی به ارجنهادن افزوده و تره خورد کردن هم به آن نمیدهم.
اصلا بحث چیز دیگری بود و ایرانبانو چیز دیگری میگفتند ناگهان ایشان گفتند شما چه ارزشی برای این سایت دارید و چه کردهاید برای اینجا و من فلان کردهام و بهمان .
در ثانی ایشان گرداننده هستند و وقتی در مورد کاربری چنین صریح و مستقیم نظر میدهند میتواند شائبههایی ایجاد کند (نمیگویم اتفاقی میافتد بلکه ممکن است گمانهایی در ذهنِ کاربران پیش آید).
ای که مثل من تک و تنهایی ...