04-07-2013, 11:38 PM
Nâxodâ نوشته: من هم نگفتم نیست, مگر باید نگر کس دیگری را بجای خودم بیاورم؟ به نگر من و بدرستی رفتار شما بر پایهیِ سخن خودیعنی چه انگل؟
شما "انگلوار" است و رفتار انگلوار هم برای من بی ارزش است و نیازی به ارجنهادن افزوده و تره خورد کردن هم به آن نمیدهم.
چرا انگل وار؟؟؟
به نظرم این یک سکوت تحمیلی است.یعنی خفه شو چون من بهتر از تو بلدم که همین را بگویم.اگر هم میخواهی بگویی باید مثل من بگویی و چون من حرفهای تو را نمیفهمم پس تو یک احمقی:))
Nâxodâ نوشته: ببخشید, سرانجام شما تنها آمدهاید:یعنی چه؟
نوشته اصلی از سوی iranbanoo
هرجا که وارد شده ام هم تنها به خاطر این بوده که اطلاعات ناقص خود را تکمیل کنم و جاهایی که اطلاعاتم تکمیل بوده اظهار نظری نکرده ام چون معمولا کسی بوده که بحث را پیش ببرد و داخل نشده ام.
یا اینکه آمدهاید کار دیگری هم بکنید؟
اگر یکمی که برای من بس گیراست دریابم چگونه کسی شما را در تکمیل اطلاعات اتان "محدود" میتواند بکند؟ (IP شما را ما مردان ban میکنیم یا چیزی؟)
اگر دومی, پس چرا پادگویی (= سخن ضد و نقیض) میکنید؟
من یک نفرم.شما چرا آن را به زنان دیگر تعمیم میدهید؟
اتفاقا نه اینجا که هیچ کجا هیچ کس مانع من نبوده و نیست.حتی در هم میهن که سانسوری ترین جاست من آزادانه حرفم را میزنم حتی اگر اخطار بگیرم.پس بحث محدودیت نیست.بلکه هدف من چیز دیگریست.
اما اینکه چرا زنان در یک محیط مردانه کمتر اظهار نظر میکنند شاید به خاطر جو سازی ها ی خودتان باشد!
در هم میهن نگاه کنید که اکثریت بانوان اینجا فعالیت دارند و چه بسا از شما زیبا تر مشکلات را بیان میکنند.اما اینجا سکوت کرده اند....!