04-07-2013, 10:29 PM
Nâxodâ نوشته: همین نازنازی بودن بیش از اندازهیِ شما که میخواهید با گل و بلبل در گفتمان فرنودین[1] به پیشوازتان بیاینددلبری از چه کسی؟از یکسری شخصیت مجازی که معلوم نیست آنور مانیتور چه کسی نشسته؟
خودش دلزننده است. میخواهید گفتمان کنید و بیاندیشید و بیاندیشانید, یا میخواهید دلبری کنید؟
ببخشید آنچه که در ذهن خودتان میگذرد به دیگران نسبت ندهید....
همین است که میگویم معیارهایتان بر مبنای طرز تفکر خودتان است.بسیاری از حرفها و استدلالهایی که در این انجمن شده هم بانوان به نوعی داشته اند اما چون شما به ادبیات و تبادل اطلاعاتی خود عادت کرده اید ارزش کار بانوان را زیر سوال میبرید.
Nâxodâ نوشته: من خود شما را مینگرم ایرانبانو, تاکنون چه کاری انجام دادهاید (در این انجمن یا هیچ انجمن دیگر) که تنها در راستای سود شخصی درجای اتان نبوده باشد؟این حمله به من از روی عجز از پاسخ گویی بود؟!!
برای مادینگرایی[2] که خوب مینویسید و میکوشید (دریغ از یک نوشته از شما در راستای پاسداری از حقوق مردان), در جستارهایِ دانشیک که خوب پرسش میکنید (دریغ از یک جستار
که چیزی آموزانده باشید); همینجور ندیدهام تاکنون چیزی را ترزبانده[3] باشید, چیزی را تنها برای آموزش آموزانده باشید یا در راستای حقوق هیچ کسِ دیگری بجز خودتان و جنس خودتان سخنی زده باشید.
همهیِ این کارها را از من بپرسید تا یک به یک برایتان بگویم چه کردهام, اگرنه که کار شما چیزی بیشتر از «گسارندگی ناب» نمیشود که یک پادارزش است.
اولا که من هیچ گاه ادعای خاصی نداشتم.چه اینجا و چه جاهای دیگر روی هم رفته 1000 پست نزده ام.اگر روزانه وقتی در نت میگذرانم صرفا برای این است که سطح خودم را بالا ببرم.
هرجا که وارد شده ام هم تنها به خاطر این بوده که اطلاعات ناقص خود را تکمیل کنم و جاهایی که اطلاعاتم تکمیل بوده اظهار نظری نکرده ام چون معمولا کسی بوده که بحث را پیش ببرد و داخل نشده ام.
اگر شما ادعا میکنید که برای این اینجا هستید که به دیگران بیاموزید :)خوب هدف خودتان است.
اما با این اوصاف زنان بسیاری را هم میشناسم و هم دیده ام که سر و گردنی از مردان به لحاظ تخصصی و علمی بالا بوده اند و هستند.مردانی که مدعی اند اما وقتی پای عمل که میرسند واقعا چیزی در چنته ندارند.
من زنی را میشناسم که صد مرد هم سن پدر من و شما زیر دستش کار میکنند.بنا براین یقین دارم که قوای زنان بالاست اگر این حسادت ها ی مردانه که با ابزارها ی دولتی و قدرتی که در اختیار دارند سعی در محدود کردنشان نداشته باشند