04-06-2013, 10:52 PM
sonixax نوشته: فرانسه هم گزینه خوبیست ! تحصیل در آنجا برای همه رایگان است و دانشجو هنگام تحصیل اجازه کار هم دارد ، پس از تمام شدن تحصیل هم در صورت پیدا کردن کار میتوانید همانجا بمانید و اقامت دایم بگیرید و باقی ماجرا . یادگیری زبانش هم به نسبت از آلمانی و سیار زبانهای مشابه راحت تر است ! کاربردی تر هم هست .سپاس از شما بزرگوار .
پ.ن : خواهش میکنم
من فکر میکنم باید برای چند دانشگاه به طور همزمان تقاضا بفرستم و اگر جایی مرا پذیرفتند بروم (البته آنجاهایی که هزینه زندگی و تحصیل چندان زیاد نباشد ) . اکنون صرفا از دو منظر نگران هستم، یکی اینکه پولم نرسد برای رفتن و گذراندنِ دورهی ارشد و دیگر اینکه جایی نتوانم پذیرش بگیرم . به هر روی به طور دائم در حال تحقیق و کاوش هستم تا راهی بیابم . سعی میکنم نتایج تحقیقاتم را همین جا بیاورم . یک موردی که هماکنون دانستهام به راستی خندهدار است ، این است که شما اگر برای دورهی ارشد بخواهید از کشور خارج شوید و سرباز هم باشید باید حدود 15 میلیون وثیقه بگذارید . حال اگر رفتید و بازنگشتید، همان پانزده میلیون را بر میدارند و تمام . واقعا خندهدارتر از این نمیشود! خب چرا همین را برای عمومِ مردم نمگذارند که هرکس خواست 15 میلیون بدهد و سربازی نرود دیگر!
به هر حال سپاس از شما و دیگر دوستانی که مرا راهنمایی کرده (و احتمالا میکنند ).