Reactor نوشته: بنده از چه راه هایی میتونیم بیام کانادا؟
سرمایه گذاری و دانشجویی و کار و ... کلیاتش رو میدونم در مورد جزئیاتش اطلاعات میخواستم
مثلا در مورد این سه پارامتر هر فردی یک حرفی میزنه و آدم نمیدونه که در صورت اقدام کدوم درسته و هر کس یک چیزی میگه.
ممنون میشم توضیح کاملی راجع به این موضوع داده بشه
اگر دانشجویی بیاید شانس ماندنتان بسیار اکم است ، چون هنگامی که دارید ویزا میگیرید ازتون تعهد میگیرند که پس از اتمام تحصیلات باید برگردید . مگر اینکه شما بتونید در رشته ای که درش تحصیل میکنید کار پیدا کنید و فورن پس از اتمام تحصیلات نوع ویزای خودتون رو عوض کنید که البته خیلی سخت هست . خیلی از دانشجو ها هم در هنگام تحصیلشون فعالیت سیاسی میکنند و بعد از تمام شدن تحصیلاتشون تقاضای پناهندگی میدند که معمولن هم قبول میشند ولی در دور دوم (یعنی اول پناهندگی میدند بعدش رد میشند وقتی روی رد شدنشون شکایت میزنند توی دادگاه برنده میشند).
سرمایه گذاری یک مقداری داستانش فرق میکنه ، اگر شما سرمایه گذاری باشید و اگر بخواید با ایران کار کنید باید خواب ویزا رو ببینید و اگر هم بتونید ویزا بگیرید کمتر از چند هفته ورشکست میشید - چون لازمه این داستان کار کردن با سیستم های اقتصادی هست که بانکهای ایرانی که همشون از دم تعطیل شدند ، بانکهای اروپایی هم به محض اینکه ببینند پاسپورتتون ایرانیه حسابتون رو میبندند ، برای همین سرمایه گذار ها در کنار اینکه با ایران کار نمیکنند یک شریکی گیر میارند که تابعیت داشته باشه و حسابهای شرکت رو به اسم اون شخص باز میکنند یا میرند توی پروژه های خود اون کشور سرمایه گذاری میکنند و با دولت طرف میشند .
کار کردن هم باید تخصص خاصی داشته باشید به خصوص در اروپا ، در اروپا اگر شما مهندسی نرمافزار و یا سخت افزار یا مهندسی پزشکی داشته باشید خیلی راحت میتونید ویزای کار بگیرید و بعد از یک سال کار کردن بهتون اقامت دایم میدند و معمولن 5 تا 8 سال بعد تابعیت میگیرید . ولی اگر تخصص های خاص نداشته باشید دور اروپا رو خط بکشید - البته به جاش کانادا در این زمینه خیلی راحت تره گویا و حتا اگر شما آشپز خوبی هم باشید قبولتون میکنه که این داستان رو کسرا بهتر از من میدونه .
Russell نوشته: من هم سوالم اینه که اگر بتونم برای ادامه تحصیل اپلی کنم چطور میشه اقامت گرفت؟
مثلاً برای آمریکا،کانادا یا آلمان
ویزای تحصیلی آمریکا رو به صورت مستقیم و از اول کار کلن بیخیال بشید ، به کسانی که پاسپورت آلمانی دارند (یعنی میتونند بدون ویزا به آمریکا سفر کنند) به این راحتی اجازه تخصیل نمیدهند چه برسه به ایرانی ها.
ولی به جاش اگر شما موفق بشید از انگلیس ویزای تحصیلی بگیرید و در رشته تون موفق هم باشید میتونید بعد از یکی دو سال انتقالی بگیرید به یکی از دانشگاه های آمریکا و خیلی راحت ویزاش رو هم بگیرید .
در مورد آلمان ، شما حتمن حتمن باید در رشته ای که میخواهید درش تحصیل کنید در ایران در یکی از دانشگاه های رسمی مشغول تحصیل باشید حالا بعد از اینکه ویزا گرفتید و آمدید و چند صباحی هم تحصیل کردید میتونید رشته تون رو عوض کنید ، البته بودند کسانی که توی ایران دانشجو نبودند و تونستند ویزا بگیرند ولی همه ی ایالت های آلمان چنین قانونی ندارند و چون دیپلم ایران رو اینجا قبول ندارن اونها مجبور شدند بعد از گذروندن دوره های زبان به مدت یک تا 2 سال Abitur کنند (همون دیپلم) یا برند کالج . بعدش میتونند وارد دانشگاه بشند . در آلمان در دانشگاه ها به زبان انگلیسی هم تدریس میشود و لی شما باید زبان آلمانی رو هم یاد بگیرید چون تهیه کتابهای درسی به زبان انگلسی در آلمان اگر غیر ممکن نباشد کار بسیار سختی است و تهیه اونها از خارج از کشور هم هزینه ی زیادی داره . در عین حال اول و آخر شما مجبورید با جامعه در تماس باشید - پس یاد گیری زبان آلمانی الزامیست (یکی از گند ترین زبانهایی هست که میتونید تصورش رو بکنید که وقتی شروع به یادگیریش بکنید متوجه میشید).
البته شما باید بتونید تضمین مالی به سفارت بدید که نشان بدید میتونید از پش هزینه هاتون بر بیاید و باید به اینها بقبولانید که پس از اتمام تحصیلاتتون خاک آلمان رو ترک میکنید . که توضیحاتش رو بالاتر نوشتم .
دانشگاه های آلمان از بهترین دانشگاه های جهان به خصوص در زمینه های هنر هایی مانند موسیقی و علوم صنعتی هستند ولی در زمینه ی های سینما و کامپیوتر و پزشکی و فلسفه و ... مفتشون گرونه طوری که ما اینجا روزی خبر یک مرگ در رابطه با عمل های خیلی ساده میشنویم !
آخریش سکسی کورای 23 ساله پورن استار آلمانی بودی که در جریان عمل زیبایی و بزرگتر کردن سایز سینه هاش در بیمارستان به خاطر اشتباه متخصص بیهوشی شهید شد !
این هم سایتش :
http://www.sexycora.com/
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری