04-06-2013, 09:18 PM
Fox نوشته: سپاس از توضیحاتتان. در تکاپویی شگرف برای گریز از این سرزمین نفرین شده هستم :-{ .
یک پرسش جانبی : یکی از دوستان پیش از سربازی توانسته ویزای تحصیل دریافت کند . حال اگر برود آنجا و ازدواج کند، آیا بازهم میتواند اقامت بگیرد و همانجا ماندگار شود؟ خودش میگوید میشود و تعدادی از نزدیکانش چنین کردهاند گویا . اما به نظر خیلی غیرمنطقی میآید . مخصوصا که گویا باید وسیقهای چیزی بگذارید برای خروج از کشور!
کشور مقصد اصولا کاری به قوانین کشور مبدا و خدمت زیر پرچم نداره !! همین که شما با یک عدد پاسپورت از کشور مبدا خارج شید کفایت میکنه...حتی در حین تحصیل هم فکر کنم سالی 3 ماه میتونید بدون گذروندن سربازی بیاید ایران و برای بعدش هم میتونید سربازی رو بخرید...
Nâxodâ نوشته: اگر مرد باشید, یکی از امتیازهایِ ویژهیِ همبود[SUP][aname="rpadd18194abf8141eb8ebc955ead4e9e0b"][[/aname][anchor="padd18194abf8141eb8ebc955ead4e9e0b"]1][/anchor][/SUP] مردسالار به شما اینه که نمیتوانید به این آسانیها از کشور بیرون بروید, "امیتاز" ویژهای است که دولتها تنها به ما مردان میدهند (:
برای برونرفت از کشور اگر از شما وثیقه خواستند که خوب باید بگذارید و بروید و راه دیگری نیست و باید کلاهتان را هم بالا اندازید که به شما "طرح" نخورده
اگر دانشجوی پزشکیای چیزی بودید.
پس از رفتن از کشور میتوانید سربازیاتان را بخرید (من خریدهام) و دیرتر برگردید: اینهم بامزه است که در درون کشور به شما سربازی را نمیفروشند, ولی همینکه
از دستشان در رفتید ناگهان "اهل معامله" میشوند.
رویهمرفته با پولی که بیرون از ایران میتوانید دربیاورید ٢٠ میلیون وثیقه چیزی نیست و هتا با گارسونی هم میتوانید در چند ماه همه اش را درآورده و بیخیال وثیقه اتان بشوید.
به هر روی, سربازی یک دشواری ویژهای است که گریبانگیر ما پسران است - همبود مردسالار (; - و راهکارهای خود اش را دارد.
----
[aname="padd18194abf8141eb8ebc955ead4e9e0b"]1[/aname]. [anchor=rpadd18194abf8141eb8ebc955ead4e9e0b]^[/anchor] Hambud || همبود: اجتماع Ϣiki-En society
گفتی سربازی و کردی کبابم...
بدترین دوران زندگی من تو همین سربازی بود ، به معنای واقعی هر روزش برام مثل جهنم بود !! وسط یه مشت آدم بودم که هر چی فکر میکردم من چرا باید اینجا باشم نمیفهمیدم...
بدترین از اون تظاهری بود که باید میکردم و چه نماز ها که نخوندم !! البته نمازها کاملا ابداعی خودم بود، مثلا نماز یک رکعتی یا نماز بدون رکوع و ارکان نماز ، خلاصه داستانی داشتیم !!! بیچاره الله میگفت این بنده ما چرا این مدلی در حال اتصال با ما هست، مدام قطع و وصل میشد و آنتن نمیداد:e405: