04-06-2013, 09:09 PM
Nâxodâ نوشته: اگر مرد باشید, یکی از امتیازهایِ ویژهیِ همبود[SUP][aname="rpadd18194abf8141eb8ebc955ead4e9e0b"][[/aname][anchor="padd18194abf8141eb8ebc955ead4e9e0b"]1][/anchor][/SUP] مردسالار به شما اینه که نمیتوانید به این آسانیها از کشور بیرون بروید, "امیتاز" ویژهای است که دولتها تنها به ما مردان میدهند (:سیستم مردسالارانهای که مردان اولین و بیشترین قربانیانِ همهی فجایع و بدبختیها و نکبتها هستند به راستی از بزرگترین متناقضنماهاییست که من سراغ دارم ! شنیدهام اینجا آکادمی مردسالاری هم دارید ! پذیرش دارد ما هم وارد شویم؟
برای برونرفت از کشور اگر از شما وثیقه خواستند که خوب باید بگذارید و بروید و راه دیگری نیست و باید کلاهتان را هم بالا اندازید که به شما "طرح" نخورده
اگر دانشجوی پزشکیای چیزی بودید.
پس از رفتن از کشور میتوانید سربازیاتان را بخرید (من خریدهام) و دیرتر برگردید: اینهم بامزه است که در درون کشور به شما سربازی را نمیفروشند, ولی همینکه
از دستشان در رفتید ناگهان "اهل معامله" میشوند.
رویهمرفته با پولی که بیرون از ایران میتوانید دربیاورید ٢٠ میلیون وثیقه چیزی نیست و هتا با گارسونی هم میتوانید در چند ماه همه اش را درآورده و بیخیال وثیقه اتان بشوید.
به هر روی, سربازی یک دشواری ویژهای است که گریبانگیر ما پسران است - همبود مردسالار (; - و راهکارهای خود اش را دارد.
----
[aname="padd18194abf8141eb8ebc955ead4e9e0b"]1[/aname]. [anchor=rpadd18194abf8141eb8ebc955ead4e9e0b]^[/anchor] Hambud || همبود: اجتماع Ϣiki-En society
به نگرتان میشود سر و ته قضیه را با 40 50 میلیون تومان جور آورد ؟(آن وثیقه را فاکتور بگیرید) . ویزای تحصیلی فکر کنم راحت باشد به نسبت . اما هزینههای جاری زندگی قدری فشار میآورد به آدم!
پ.ن : الان برای خروج، آن وثیقه 20 میلیون تومان است؟