04-06-2013, 10:25 AM
Nâxodâ نوشته: من رویهمرفته یک ماه بیشتر نبودهام (سه ماه کلاس, یک ماه حضور), آنهم براستی به هیچ دردی نخورد بجز همان بخش دوستیابی (آشنایی با دخترهای زیبا و بیکار که میخواهند یک زبانی هم بیاموزند) که گفتم (:
یکبار هم کودکیهایم مرا کلاس انگلیسی فرستاده بودند, ولی چون پگاه[sup][aname="rpa66e081105cc4489b906a0f48fba00a0f"][[/aname][anchor="pa66e081105cc4489b906a0f48fba00a0f"]1][/anchor][/sup] (٦ am) بود برای همین همه اش خواب میماندم و هیچی به هیچی
من هیچکس را ندیدهام براستی از کلاس چیزی بیاموزد. برای انگلیسی, چندتا کتاب خوب بردارید با همان ترزبانندهیِ[sup][aname="rpa571bc688c8a74851b049be92c0a66aed"][[/aname][anchor="pa571bc688c8a74851b049be92c0a66aed"]2][/anchor][/sup] کپی
پیستی بخوانید, اینجوری آموختن هر واژه خوشیآوره و مانند نیکوتین سیگار در کوتاهتر از آنی که میاندیشید شما را معتاد (و دانا) میکند.
----
[aname="pa66e081105cc4489b906a0f48fba00a0f"]1[/aname]. [anchor=rpa66e081105cc4489b906a0f48fba00a0f]^[/anchor] Pegâh || پگاه: بامداد; صبح زور; سحر; سپیده دم Dehxodâ, Ϣiki-En daybreak
[aname="pa571bc688c8a74851b049be92c0a66aed"]2[/aname]. [anchor=rpa571bc688c8a74851b049be92c0a66aed]^[/anchor] tarzabân+ande::Tarzabânande || ترزباننده: مترجم Ϣiki-En translator
Fox نوشته: من هم به کلی با کلاس (با هر نوعش) موافقت ِ چندانی ندارم . اما کلاسِ زبان به نظرم میتواند مفید فایده واقع شود ؛ چرا که زبان عمیقا در اثرِ تعامل و درگیر شدن است که میتواند در ذهنِ شخص نهادینه شود . البته صرفا برخی از کلاسها و موسساتِ آموزشی هستند و میشناسم که کارشان درست است بقیه اما به قول ناخدای گرامی صرفا برای دوستیابی خوب هستند .خب دید من به کلاس و آدم هاش هم فراتر از استفاده ابزاری نبود:))کلاس همونطور که فاکس عزیز اشاره کرد اگر خوب باشه به خاطر محیط تعاملیش میتونه کمک بکنه،یعنی عملا من کلاس میرفتم تا بتونم مهارت های گفتاری و شنیداریم رو روی بقیه تست کنم و تقویتشون کنم:)) در صورتی که خارج از کلاس سخت میشه
اما برای کسانی که میخواهند انگلیسی را به صورت خودآموز بیاموزند، برنامه Effortless English را پیشنهاد میکنم. تاکنون کسی از آن ناامید نگشته . خیلی برنامه عالیای است ، و مطمئنا کسی که آنرا به مدت شش تا نه ماه هر روز انجام دهد ، میتواند براحتی انگلیسی سخن بگوید . دلیلش هم این است که این برنامه کاملا تعاملی است . یعنی یک داستان را برایتان تعریف میکند و از پس از آن شما باید به پرسشهای راوی پاسخ دهید . البته خودش پس از هر پرسش پاسخش را میگوید . بخشهای واژگان هم دارد . یک دورهی Conversation هم دارد که خیلی عالی است .
من آنگاه که میخواستم زبان را بیاموزم، از این برنامهها نبود . و من با کتابهای مختلف (نه آموزشِ زبان بلکه کتابهای موضوعیِ مختلف به زبانِ اصلی ) آنقدر سروکله زدم که اندک اندک زبانم پیشرفت کرد . به گونهای که هرگز نفهمیدم دقیقا چه زمانی زبان را به خوبی آموختم! با اینکه خواندن و نوشتنم خیلی خوب است و همچنین دامنه لغاتم به نظرم گسترده است، اما در گفتار همچنان مشکل دارم. این نقیصه از آنجاست که من به شدت بر روی متون متمرکز بودهام . اما این برنامه به خوبی این موضوع را برطرف میکند و درنهایت شما به مانندِ زبان مادری ، با زبان انگلیسی نیز راحت خواهید بود در گفتار.در تورنتها و سایتهای دانلود هم برای دانلود میتوانید براحتی بیابیدش.
[URL="http://www.effortlessenglishclub.com/"]
آدرس سایتاش[/URL]
نین محیطی پیدا کرد(البته اگر در محیط انگلیسی زبان باشی که کلاس بلاموضوع میشه)
استایلی که من برای یادگیری زبان پیشنهاد میکنم english thinking هست،برای یادگیری هر زبانی بهترین و موثر ترین راه این هست که خودتون رو وادار کنید به اون زبان بیاندیشید:)عملا با این کار به همه مهارت ها و به ویژه گفتار و شنیدار کمک کردید.این روش نتنها یادگیری و ادراک رو بهتر میکنه بلکه سرعت رو هم واقعا زیادتر میکنه
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Tacitus-