03-15-2013, 07:21 PM
undead_knight نوشته: مگر ما داریم بحث میکنیم که مغلطه میگری؟!:))نه بابا داریم گل لقد میکنیم !!
undead_knight نوشته: ولی خب ستیز این جبهه ها خیلی از مواقع میتونه تشدید بشه حداقل این تجربه شخصیمه:)آری خوب ما هم گفتیم منجر به تشدید میکنید دیگر،اختیار خودتان است.این پاسخ به سخن از اکتشاف حقایق و اینها بود.جبهه تغییر کند،خوب تغییر کرده دیگر !!
ما هم با جبهه بندی جدید مشکلی نداریم،البته بعید میدانم این درباره باقی طرفها هم صادق باشد !!
undead_knight نوشته: خب من شوالیه از نوع شریرش هستم گفتم که قبلا:))ولی جدا من فکر میکنم بین عدم صداقت و پوشوندن حقیقت تفاوت زیادی هست،حتی هوشمندانه ترین ترول ها هم به این معنا نیست که شخص به حقیقت آگاهی داره:)معلومه که فرقی ندارند،اینکه شما یکی دیگر را متهم به قتل کنید با اینکه درباره مشاهده خود از قتل سکوت کنید تا یکی برود بالای دار خیلی فرق دارد !!
البته مشخص است که ترول داستانش بیشتر از صداقت با دشمنی با آزادی بیان است و بجای پوشاندن حقیقت به خفه کردن صدای گوینده و محروم کردن شنونده از حق شنیدن آن مشغول است.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound