03-14-2013, 09:33 PM
Dariush نوشته: با همهی اینها، آیا شما همچنان باور دارید میشود در برابر هجمههای فمنیستها و آنچیزها که در پست پیشین گفتم ، جبههای منسجم و متحد تشکیل داد ؟ من که باور ندارم . به خصوص اینکه در صورتی که بخواهیم در مقابلشان بایستیم، نخستین مشتها توسط مردان است که به سمت ما میآیند . البته به هرحال از منفعل بودن بهتر است، اما قدری اگر واقعبین باشیم ، فمینیستها در قبال سکوت ما و حمایتهای چندجانبه، چند دهه از ما پیش هستند، سربازان بیشتری دارند، گفتمان جعلی «زن ستیزی» را به خوبی جاانداختهاند و در پوششِ آن آشکارا مردستیزی میکنند ، حمایتهای حکومتها را دارند و ... . هیچ چیز نمیتواند جلوی یک حرکت عوامانه احمقانه را بگیرد و معمولا مهم نیست که حق با کیست و استدلالهای کدام طرف محکمتر هستند. قبل از اینکه مرا بدبین توصیف کنید، یکبار دیگر به مساله نگاه کنید و همسانهایش را در تاریخ پی بگیرید تا ببینید وقتی نوعی گفتمان و نگاه خاص در میان عوام جا افتاد دیگر رهایی از آن به سادگی امکانپذیر نیست و معلوم نیست کجا متوقف شود . مثل اتومبیلی که با سرعت 200 کیلومتر در ساعت در حرکت است و ترمز پاره میکند.خوب داریوش جان گل دوم رو که اول نمیشه زد،جنبش ضد برده داری هم از یکجایی شروع شد بالاخره و بعد از سالها نتیجه عینی خودش رو داد.
در نبرد با ایدئولوژیهایی مثل اسلام و... باید بلند مدت و یکمقدار فراتر از من و خودت نگاه کنیم با نگاه به آیندگان،پدران ما اگر اینکار رو کرده بودند مثلا با اسلام این داستان رو نداشتیم،این نگاه بدون سود و فایده در نبرد چیز خوب و لازمیه.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound