03-14-2013, 08:55 PM
Mehrbod نوشته:داستانی داریم ما با این تفسیر از فرگشت:)) (البته با این یکی هیچ مخالفتی نداشتم:) )آروین شخصی + پشتوانهیِ فرگشت ≠ آروین شخصی
اینکه بگوییم "در فرهنگ من دیدهام جانِ مردان کمتر از زنان ارزش دارد, زیرا فرگشتوار یک مرد جایگزینپذیری نزدیک به ١٠٠% دارد",
تا اینکه بگوییم "من دیدهام در همبود مردان خشم بیشتری از زنان نشان میدهند, پس در مردان خشمِ بالاتری هست"
بیگمان یکی نیستند, دومی را تنها از مادینگرایان (feminsts) میشنوید و هرگز هم برایتان نمیگویند این نگرههایِ بامزهاشان از دیدگاه فرگشت چگونه آزندیده (= interpret) میشوند,
هتا اگر نیک بنگرید مادینگرایان یکی از دشمنهایِ فرگشت هستند که گرچه
به خودِ پنداره نمیتازند, ولی با فرجامیابیهایِ فرگشتیک پیوسته دشمنی نشان میدهند.
منطور من چیزهای دیگه ای هست و ناشی از اینه که خیلی روی تفسیر آمار و ارقام حساس هستم:) :
نقل قول:ضایع شدن تمامی حق و حقوق پدرانبدون به اشاره به آمار مردانی که به دنبال حق سرپرستی هستند؛که آمارهای بسیار جالبی داره:)
نقل قول:اینکه ۹۵٪ بیشتر ِزندانیان سیاسی و غیرسیاسی مرد هستندفکر میکنم فعال سیاسی برخلاف سربازی یک چیز اجباری نباشه:))آیا ما آمار فعالان سیاسی و یا مجرمین زن و مرد رو داریم مقایسه میکنیم؟!آیا تعداد مجرمین برابر هست؟!:)
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Tacitus-