03-13-2013, 04:30 PM
Ouroboros نوشته: به گمانم شما ارزش بیولوژیک را از عینکی زیادی فرهنگی مینگرید.متوجه این هم هستم که مردان لازم هستند همینطور اصلا یک دلیل ارزش زنان این است که خطر زیادی را همینجور بطور طبیعی برای زایمان قبول میکردهاند تا همین تازگی.
تولید مثل تنها به هیچ دردی نمیخورد اگر تمام بچهها در بدو تولد یا مدت کوتاهی پس از آن بمیرند و اغلب مادر را نیز با خود ببرند، برای هر زنی یک مراقب لازم بوده تا حاضر باشد در برابر بهایی سنگین به جان خود، امنیت و آسایش او و بچهاش را تامین بکند. اینست که استراتژی 1:1 هنوز برای انسان کارآمدتر از همینطور ازدیاد تعداد مادهها بوده. پس افزون بر «تعداد» بچهها، توانایی رساندن آنها به سن تولید مثل نیز فاکتوری اصلی محسوب میشده.
ولی سخن من اینست که این عدم تقارن که خودت هم گفتی یک مرد میتواند 5 زن را بارور کند ولی نه بلعکس نمود عینی ارزشمندی بیشتر مادهها باید بشود،شاید علت تصور آینده سراسر لزبین هم همین عدم تقارن باشد،ولی گرفتاری در شیوه فعلی و ویژگیهایِ مسیر پیموده شده نمیگذارد این جابجایی صورت بگیرد،کلا خودم هم درست نمیدانم چی میگم ولی این چیزیه که در دهن منه یکمقدار از بعد فلسفی،اینکه دست آخر مادر طبیعت خودش یک فمینیست هست !!
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound