03-07-2013, 08:53 PM
با سربلندی (:, شاخهیِ دوم این جُستار را آغازیدیم: مردستیزی فراگیر در ایران و جهان
استدلال چه را روشنگری کنم undead جان؟
میگویی این بانو سخنان خوبی هم در کنار «بیایید مردان را نابود کنیم» زده, خوب زده باشد, اکنون چه کنیم, لامبدا بتزنیم!؟ (:
ایدٸلوژی باید فَرزام و بی آک (عیب و نقص) باشد, نمیشود که بخشهایِ خوب یک ایدٸلوژی را بنام ایدٸوژوی بپذیریم بخشهای
بد اش را نه (چیزیکه مسلمین بسیار دوست دارند و بسیار میکوشند بهش برسند و ١٤٠٠ ساله شوربختانه بهش نمیرسند!)
اینکه دیگر آرمانگرایی برخی مایهیِ دوزخ شدن میشود هم درسته, ولی فرنود نیست: وابستگی میان ایندو نداریم.
امیر هم گفت مهاد و شاخههایِ فمینیسم جدا هستند, من این را هم نمیپذیریم و
سخن من از آغاز این بوده که فمینیسیم از «همان ریشه» نااخلاقی و نادرست است.
چرا؟
همانندی ساده میکنم, اسلام برای برخی آدمها (عربها) سودمند بوده و بنمونه,
امروز ١ میلیارد مسلمان سالیانه با حج رفتن خودشان برای عربها درآمدزایی میکنند.
آیا بهمین ریخت, چون فمینیسم برای برخی آدمها (زنان) نیز سودمند و خوب بوده میتوانیم آنرا پس خودبهخود نیک و درست بدانیم؟
روشنه که نه, نکته در اینه که این «سودمندی» به چه بهایی بدست آمده باشد.
در نمونهیِ اسلام, به بهایِ شیره مالیدن و فریفتن مردم بدست آمده, در نمونهیِ فمینیسم با فشار آوردن بیشتر به مردان و نادیده گرفتن آنها بدست آمده است.
undead_knight نوشته: البته مثال بدی زدی چون من باور دارم کسانی که ایده آلیست های عمل گرا! هستند و در راه ساختن یوتوپیا پیش میرند در نهایت زمین رو جهنم میکنند:))
و به نطر میاد حرف من رو متوجه نشدی،برام جالبه بدونم استدلالم چی بود که این رو در برابرش به کار بردی!؟:))
استدلال چه را روشنگری کنم undead جان؟
میگویی این بانو سخنان خوبی هم در کنار «بیایید مردان را نابود کنیم» زده, خوب زده باشد, اکنون چه کنیم, لامبدا بتزنیم!؟ (:
ایدٸلوژی باید فَرزام و بی آک (عیب و نقص) باشد, نمیشود که بخشهایِ خوب یک ایدٸلوژی را بنام ایدٸوژوی بپذیریم بخشهای
بد اش را نه (چیزیکه مسلمین بسیار دوست دارند و بسیار میکوشند بهش برسند و ١٤٠٠ ساله شوربختانه بهش نمیرسند!)
اینکه دیگر آرمانگرایی برخی مایهیِ دوزخ شدن میشود هم درسته, ولی فرنود نیست: وابستگی میان ایندو نداریم.
امیر هم گفت مهاد و شاخههایِ فمینیسم جدا هستند, من این را هم نمیپذیریم و
سخن من از آغاز این بوده که فمینیسیم از «همان ریشه» نااخلاقی و نادرست است.
چرا؟
همانندی ساده میکنم, اسلام برای برخی آدمها (عربها) سودمند بوده و بنمونه,
امروز ١ میلیارد مسلمان سالیانه با حج رفتن خودشان برای عربها درآمدزایی میکنند.
آیا بهمین ریخت, چون فمینیسم برای برخی آدمها (زنان) نیز سودمند و خوب بوده میتوانیم آنرا پس خودبهخود نیک و درست بدانیم؟
روشنه که نه, نکته در اینه که این «سودمندی» به چه بهایی بدست آمده باشد.
در نمونهیِ اسلام, به بهایِ شیره مالیدن و فریفتن مردم بدست آمده, در نمونهیِ فمینیسم با فشار آوردن بیشتر به مردان و نادیده گرفتن آنها بدست آمده است.
.Unexpected places give you unexpected returns