03-02-2013, 10:24 AM
shirin نوشته: پس مردان احتیاج به دفاع ندارن چون حرف فمنیستها در واقع همون چیزایی هست که شما در وفاع از مردان دارید میزنید. یعنی نه زن و نه مرد برتری ندارن .
پرسش,
١. آیا مردان در نیروی جسمی در برابر زنان تواناتر نیستند؟
٢. آیا زنان در شیردهی از مردان تواناتر نیستند؟
٢. آیا زنان در شیردهی از مردان تواناتر نیستند؟
اگر پاسخ شما به هریک از پرسشهایِ بالا «آری» بود, پس میبینید که زن و مرد برابر نیستند, پس آماج ما و شما یکی نیست, شما با خودفریبی
این دگرسانیها (و بسیاری دیگر که اینجا پیشتر آوردهایم: تفاوتهای زن و مرد در ساختار مغزی، جسمی و ... ) را نادیده
میگیرید, هنگامیکه ما میخواهیم تنها و تنها «حقوق + نگرش فرهنگی» به زن و مرد یکی باشد, نه اینکه خود زن و مرد را بزور و دروغ یکی ببینیم!
اگر نه و اگر میباورید که آماج شما مادینگرایان (= feminists) و نرینگرایان (= masculinists) یکی است, خب پس چرا به جنبش نام مادینگرایی دادهاید؟
چرا نگوییم «برابرخواهی - Egalitarianism» - WiKi یا چرا نگوییم پادسکسیتگرایی (anti-sexism)؟
اگر راست میگویید, پس بفرمایید از فردا خودتان را بجای فمینیست یک برابرخواه بنامید من هم قول میدهم با شما بیشتر راه بیایم.
اگرنه که نشان میدهید بدنبال برابری نیستید و میخواهید با تنها پرداختن به مشکلات زنان از مردان برابرتر باشید.
Mehrbod نوشته:shirin نوشته: من از اولی که تو دفترچه عضو شدم تا حالا ندیدم هیچ تاپیکی در دفاع از زنان و حقوق زنان زده بشه. ولی تا دلتون بخواد تاپیکهای مختلف در باره اثبات بی عقلی زنان و زیاده خواهیشون و غیرعادی بودنشون هست....
...
فمینیسم در ایران
مقایسه حقوق زنان در آمریکای سکولار ، ایران اسلامی و عربستان اسلامی تر !
حقوق زن در اسلام
آیا اموزه های قرآن و نهج البلاغه فطری است؟
آیا قانون چند همسری در اسلام، ظلم بر زنان است؟
...
در کنار آن یک نگاهی به جستار روبرو هم بیاندازید که چه اندازه از جایگاه والای زنان در فرهنگمان گفتهایم: فرهنگ و اخلاق نیک ایرانیان
Mehrbod نوشته: اکنون شما مهر کنید و به ما تنها یک جُستار نشان دهید که یکی از میان این همه زنِ این انجمن در راستای پاسداری از حقوقِ مردان زده باشد!
.Unexpected places give you unexpected returns