02-12-2013, 02:02 AM
Alice نوشته: دوستان من از همین دَم سیگار و دود را برای همیشه کنار خواهم گذاشت و هرگز سراغشان نخواهم رفت ! :)اصولا هر تغییری را زمانی ممکن میبینم که در پی آن یک نظم جدید ، جدی ، غیرقابل افول و غیرقابل بازگشت جایگزین شود وگرنه اساسا پی آن تغییر را نخواهم گرفت که مایه خدشه جدی در اعتماد به نفس خواهد شد.از سویی معتقدم ناخودآگاه همیشه قوی تر از خودآگاه ماست و همیشه گرایش های نسنجیده ی ما پرزورتر از تمایلات اندیشیده ما هستند.بنابراین با تمرین و تکرار زیاد(شروع با مسائل کوچک و جزئی و اندک اندک به سوی مسائل مشکل و بزرگ پیش رفتن) میتوان به هرآنچه که خواست رسید.یادم هست زمانی که من میخواستم به خود بیاموزانم که در مواقعی لازم باید نظمی بی افول داشته و به طور جدی پیگیرش باشم، از کارهای بسیار کوچک و جزئی شروع کردم.مثلا هر روز دقیقا راس یک ساعت مشخص، کار خاصی را انجام میدادم.پس از آن اندک اندک توانستم هرگاه که لازم بود و میخاستم، نظم به دست آورده و تمرکز خود را به یک جا معطوف کنم.
(چقدر از این قولهای الکی به خودم دادهام، شخصیت سستپایه میگویم یعنی همین داریوشجان)
به قول توماس مان:کسی که نظم نداشته باشد، هرگز قادر به انجام کاری بزرگ و ماندگار نخواهد بود.
کسشر هم تعاونی؟!