12-18-2010, 11:12 PM
Ouroboros نوشته: این اتفاقی ست که قطعا خواهد افتاد و اصلا بد نیست، با بزرگتر شدن هر فرومی، نیاز به تخصصی تر شدن تالارها، و بعدتر فوق تخصصی شدن آن پیدا می شود. وانگهی تالار جدا برای این دو مبحث(یا حداقل موسیقی)در تقریبا تمام فرومهای فارسی زبان و غیر فارسی زبان از همان آغاز وجود دارد، دلیل ِ آنهم وسعت ِ بسیار زیاد مسائل ِ مربوط به آنست(سبکها، هنرمندان بی شمار در آن سبکها، معرفی، گفتگو، دانلود و غیره).. اگر حقیقتا کسی بخواهد در تالار «ادبیات و هنر» این کارها را انجام بدهد، آشفته بازاری به راه خواهد افتاد که همه را به دردسر می اندازد
عرض کردم که ما حتا میتونیم نقاشی رو در یک تالار جدا قرار بدیم. میتونیم سینما و تئاتر رو هم جدا کنیم و برای هر کدوم یک تالار بذاریم. ولی آیا این کار با استقبال کاربر روبرو میشه؟ همین الان ببینید که ادمین برای جانداران هم پیش بینی یک تالار رو کرده ولی این تالار عملن خوابیده. بنابر این من موافقم که نباید پیش دستی کنیم و باید بذاریم تالار خود به خود رشدش رو بکنه و به مرحله ای از نظر وسعت جستارها و تاپیک ها برسه و سپس در اون باره اقدام بکنیم.
Ouroboros نوشته: ای کاش انتقادات ِ خود به آن مسئله ی دیگر را با ما به اشتراک بگذارید؟
پیداست. من جانداران رو شایسته داشتن یک تالار نمیدونم. بحث های اون انقدر زیاد نیست در این انجمن. حتا پزشکی رو هم. این درسته که دسته بندی جزئی تر، به تخصصی تر شدن و رهیابی آسانتر به موضوعات بیشتر کمک میکنه، ولی در نظر داشته باشید که دسته بندی جزئی تر خودش یک نوع دشوار سازیه و این با هدفی که پیشتر گفتم (ساده سازی) در تضاده. بنابر این باید یک بهینه سازی انجام بشه و به نظر من سیاست این بهینه سازی این باشه که موضوعات کلّی فعلن دارای تالار باشند تا مثلن هر 3 ماه یکبار، یا هر 6 ماه یکبار یک بازنگری در این دسته بندی ها انجام بشه. این بازنگری باید بر اساس برنامه باشه و نه به دلیل انتقاد و پیشنهاد من_ کاربر. این انتقاد و پیشنهاد فقط ورودی_ بازنگری هستند.
من الان تالار ادیان رو شایسته این میدونم که به اسلام رو جدا داشته باشه و سایر ادیان رو در خودش. نزدیک به 80 درصد جستارهای این تالار درباره اسلام هست.
[COLOR="royalblue"]
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
[/COLOR]جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی