01-25-2013, 04:25 AM
Mehrbod نوشته: خب آندد جان امروز خودش تهی از بار دینی شده دیگر! روسپی که امروز کاری به زنا کردن نداره، یکسان با "تنفروشی" است.خب ببین از نگاه ما بی معناست،مگر میشه یک نفر پدر یا مادر بیولوژیک نداشته باشه!؟(البته به جز کلون شدن!)اگر ما میپذیریم که مفهوم دینی اینجا نقشی نداره پس به این دلیل که پدر و مادر بیولوژیک همواره وجود دارند چنین واژگانی حداقل به جز در مورد کلون ها بیمعنا هستند:))
من هم درست شاید نخوانده باشم، ولی کاربرد "جنده" برای "تنکامه" را نمیپسندم، جنده واژهای تازی و یکچَم با روسپی ئه.
اینجا ما یک جُستار از راسل داشتیم در همینباره: ادبیات سکولار
برای حرامزاده هم کوشیده بودیم واژهای بیاییم و گفتیم همان "بی پدر" یا "بی مادر" یا generic آن، "بی زادآور" درست است.
پیوند اینها به خودشیفتگی من چه بود اکنون؟
نقل قول:نه دیگه ! به اون میگن تن فروش .
جنده اغلب به كسی میگن كه با هر كسی سكس میكنه بدون دریافت چیزی و فقط برای خواباندن غریزه جنسی اش ، زن و مرد هم ندارد .
بسیاری از پسرهای ایرانی به خاطر سركوب جنسی كه شده اند در حقیقت یك فاحشه هستند .
روابط جنسی خارج از روابط احساسی چیز قشنگی نیست ولی لازمه.
نقل قول:تن فروش ؛ تن + فروش ! کسی که تنش را به ازای پول و یا بهرهای میفروشد !دو صفحه بحث در مورد معنای واژها ی جنده و تن فروش و بی بند و بار و... و آخر هیچ! :)
با بی بند و باری جنسی و ... هم یکی نیست !
به خودشیفتگی من بود،چرا به خودت میگیری:)))
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Tacitus-