11-21-2012, 03:07 PM
sonixax نوشته: کسرا جان کسی اینجا منکر حق وجودی برای اسرائیل نیست . اسرائیل باید باشد همه هم سر این مساله توافق داریم .تفاوت همین هست دیگر ، حفظ و دفاع از اسرائیل به هر قیمتی برای من اهمیت بیشتری داره ، صهیونیسم مساوی با دموکراسی و حقوق بشر نیست! صهیونیسم برای تشکیل کشور یهودی و دفاع از آن است ، من شدیدا طرفدار حقوق بشر و دموکراسی هستم و اسرائیل نیز شرایط بسیار بسیار بهتری از بقیه کشورهای منطقه در این مورد دارد ، ولی اسرائیل نمیتواند آمریکا یا سوئیس باشد! دموکراسی غربی در خاورمیانه سازگار نیست ، مثلا دیدید چگونه اخوان المسلمین به قدرت رسید در مصر بعد ۷۰ سال که از عبدالناصر تا مبارک با آنها مبارزه شده بود . در مورد اسرائیل هم اگر روزی شرایط دموکراتیک با صهیونیسم در تضاد قرار بگیرد ، صهیونیسم برای من مهمتر است. نظر دیگران هم آنچنان برای من مهم نیست ، من ترجیح میدهم ما وجود داشته باشیم و اسرائیل باشد و همه دنیا از آن متنفر باشند تا اینکه مرده باشیم و دل دنیا برای ما بسوزد! باز به قول گلدا معیر ،" در اسرائیل دیگر نباید از خواب بلند شوید و نگران باشید که همسایه شما در موردتان چه فکر میکند ، در اسرائیل یهودی بودن اشکالی ندارد".
ولی حق آدمکشی و رفتار و گفتار نژادپرستانه رو به بهانه دفاع از خود نداره . نه اسرائیل داره ، نه حماس داره ، نه آمریکا داره ، نه ایران داره و نه دیگران .
رفتار اسرائیل تنها نتیجه اش میشه منفی شدن افکار عمومی جهان نسبت بهش و وقتی افکار عمومی دید بدی بهش داشته باشند پشتیبانی قدرتهای بزرگ مثل آمریکا هم دیر یا زود از بین میره .
"A Land without a People for a People without a Land"