09-21-2012, 01:26 PM
jingo نوشته: دقیقا ! این منطق که چون قبلن کسی کاری کرده و چون قبلن اینجا مال من بوده حال هم مال من است کاملا بچه گانه است !ببینید ، مثلا فکر کنید زمان حمله عربها به ایران ، تخت جمشید به تصرف آنها در آمده بود( که آمد البته) و اکنون نیز آنها هر روز به آنجا توهین میکردند و تخریب میکردند ، بعد از این همه سال یک عده گروه مسلح ایرانی آنجا را آزاد کردند و دوباره ایرانیان حکومت خود را بر تخت جمشید آغاز کردند و اشغال گران را بیرون راندند! حال آنها میگویند که تخت جمشید را به ما پس بدهید تا دیگر موشک نفرستیم و انتحاری و غیره! خوب من میگویم بچرخ تا بچرخیم! تخت جمشید دیگر به تسلط شما در نخواهد آمد ، شرایط اسرائیل نیز اکنون شبیه این سناریو است!
jingo نوشته: با توجه به درصد آن قوم و اینکه اصولا چرا نمیتوانند مثلا مانند لبنان حکومت مشترک داشته باشندلبنان برای ۲۰ سال جنگ داخلی بود گرامی ; مسیحی ، دروزی ، سنی و شیعه همدیگر را میدریدند! عربها در کنار یکدیگر نیز نمیتوانند زندگی کنند ، چه برسد که در کنار یهودی! یک دولت امکان وجود ندارد و اگر فلسطینیها کشورمی خواهند ، آن با شرایط ما تشکیل میشود ، وگرنه من به ادامه شرایط فعلی نیز هیچ اعتراضی ندارم!
"A Land without a People for a People without a Land"