08-23-2012, 03:02 AM
Ouroboros نوشته: این مطلب از بامدادی را دیدهاید؟ دانش من پیرامون این موضوع بخصوص بقدری نیست که بتوانم با نگاهی انتقادی به آن بنگرم، آیا این مسئله صحت دارد؟
بله این قضیه صحت دارد ، به پست اول من که مقاله من در مورد صهیونیسم هست نگاهی بیندازید میبینید که من در این مورد صحبت کردم
David Hume نوشته: از ماه آوریل سال ۱۸۹۶ که ترجمه انگلیسی کتاب “کشور یهودی ها” در آمد ، تئودور دیگر رسما به عنوان رهبر و سخنگوی جنبش صهیونیسم شناخته میشد. چند سال بعد ، زمانی که هرزل سفرهای جهانی بسیاری در جهت تبلیغ صهیونیسم انجام داده بود و چهره شناخته شدهای به حساب میآمد ، از طرف امپراطوری بریتانیا پیشنهادی به او داده شد که ۱۳ هزار کیلومتر مربع زمین که بخشی از اوگاندا و کنیا امروزی را شامل میشود را به او بدهند تا کشور یهودی خود را در آنجا تشکیل دهد . هرزل این فکر را به کنگره ششم صهیونیستها در باسل آورد ، صحبتهای فراوانی در این زمینه صورت گرفت ، بسیاری میگفتند تشکیل یک کشور یهودی در اوگاندا ، بازگشت یهودیان به سرزمین پدری را مشکل تر خواهد کرد و اینکه چون هیچ ارتباطی بین فرهنگ یهودی و اوگاندا نیست و در واقع یهودیها مردم بومی آن منطقه نیستند ، آنجا هرگز مثل یک کشور برای آنها نخواهد بود که در نهایت این برنامه ردّ شد و صورت نپذیرفت ، ولی در آن زمان تعدادی یهودی به آن منطقه مهاجرت کردند که تا به امروز نیز نوادگان آنها در آنجا ساکن هستند. البته هرزل ۱ سال قبل از جریان ردّ شدن برنامه اسکان دادن یهودیان در اوگاندا فوت کرد و در وین به خاک سپرده شد ، در سال ۱۹۴۹ بعد از تشکیل اسرائیل بقایای او را به تپّه هرزل در اورشلیم منتقل و در آنجا به خاک سپردند.
"A Land without a People for a People without a Land"