10-29-2012, 11:44 PM
shirin نوشته: یعنی این وسط همون نظر مرد مهم هست؟... یه شما فکر میکنید زن حتما باید دلیل موجه و پزشکی داشته باشد که بخواد بچه شو سقط کنه ولی مرد کافیه که فقط بچه رو بخواد. هر چند که این زن هست که داره تمام بار و سختی رو تحمل میکنه.حرف مرا تحریف نکنید، من گفتم اگر تنها دلیل زن برای سقط جنین «نمیخواهم» باشد، و در مقابل مرد تمام بایستگیهای عقلانی جهت پدر شدن از منظری فردی، اجتماعی و اقتصادی را ارائه بکند، خواست ِ آن زن در برابر خواست مرد، فاقد وزن ِ اخلاقی و منطقی خواهد بود و حق با مرد است.
shirin نوشته: هیچ مردی وابستگی زیاد به جنینی که چند هفته از تشکیلش فقط گذشته نداره که عوارض جسمی رو با روحی مقایسه میکنید.این حکمیست کیلویی و به دور از شأن گفتگو. سنجیدن شدت و میزان وابستگیهای احتمالی مردان به فرزندشان برعهدهی من و شما نیست مگر پای خودمان در میان باشد، چیزی که هست و میتوانیم بر آن استناد بکنیم: بسیاری از بدو اطلاع از حاملگی همسر/دوستدختر/نامزدشان خود را پدر فرض میکنند، و ما در اینجا پیرامون همین افراد صحبت میکنیم.
نقل قول: در ضمن مرد اگه بچه میخواست راحت میتونه بره با یکی دیگه و بچه دار بشه هیشکی مانعش نیست. چرا زن باید همچین بار سنگین و فشار زیادی رو تحمل کنه چون مرد بچه میخواد.«اگر میخواست» و «میتواند برود» و اینها متعلق به شرایطی نیست که آب ریخته و اتفاق افتاده. اگر بنا به برنامهریزی و تصمیمگیری از قبل است پس این بحثها بخاطر چیست؟
زنده باد زندگی!