10-27-2012, 11:36 PM
خانواده از مصادیق آن جملهی معروف چرچیل است پیرامون دموکراسی، که بدترین سیستم دنیاست، بعد از همهی آنهای دیگر. بجز دولت هیچ نهادی بیش از خانواده همراه با خودزنی و تحمیل و جبر نیست، وانگهی بجز آنهم شدنی نخواهد بود. آیندهی خانواده باز میگردد به آیندهی جهان، که چگونه خواهد بود. من گمان میکنم ما در آستانهی دورانی قرار داریم که در آن شاهد رها کردن تلاش مذبوحانهی بشر جهت ارتقای روشهای «آموزش»، و آغاز مسیری انقلابی در جهت دگرگونی روشهای «یادگیری» خواهیم بود. اینکه تمام دانش بشر در فاصلهی چند کلیک از ما قرار دارد، پنجاه سال قبل برای هیچکس باورکردنی نبود.. من آرزوی روزی را دارم که با اختراعی، هرکس بیکمترین تلاشی بتواند تمام این دانش را با یک اراده بداند و بفهمد.. در چنان جهانی هیچکس قادر به تحمیل هیچچیز بر دیگران نخواهد بود..
تا آنوقت باید نهاد خانواده را بر تمام مدلهای احتمالی ترجیح داد، زیرا هرچند مهمل و از بنیاد فاسد است، و همواره با «از خودگذشتگی» یکی از طرفین همراه میشود، خیلی حساستر از آنست که بتوانیم با آن دست به آزمایش و خطا بزنیم.
تا آنوقت باید نهاد خانواده را بر تمام مدلهای احتمالی ترجیح داد، زیرا هرچند مهمل و از بنیاد فاسد است، و همواره با «از خودگذشتگی» یکی از طرفین همراه میشود، خیلی حساستر از آنست که بتوانیم با آن دست به آزمایش و خطا بزنیم.
زنده باد زندگی!