10-01-2012, 08:14 PM
Mehrbod نوشته: این ساکس (socks) هم داستانیه، یادمه در ایران به فیلترشکن پروکسی (proxy) هم میگفتند.
خندهداره ولی اینها هیچ پیوندی به «فیلترشکن» ندارند، تنها پروتکلهای اینترنتی هستند ...
چیزی که من نمیفهمم اینه که ما ایران بودیم خودم و همه دوستان سی تا ابزار فیلترشکن و اینها داشتیم، ولی نوجوانهای امروز انگار از این چیزها سر در نمیاورند؟ دولت در فیلترینگ پیروز بوده؟
خب مهربد فیلترشکن اسم هست دیگه...این پروتکل ها هم ابراز شکستن فیلتر!!! اونهایی که میخوان سر در میارن اما فیلترشکن های عمومی که چنگی به دل نمیزنن..پولی ها هم گاهی با یک دستکاری از طرف دولت کند میشن و از کار میوفتن...موفق که نبوده دولت، اما اختلال زیادی ایجاد کرده...مثلا چند وقت پیش که vpn رو به فنا دادن،من خودم چند روز مشکل جدی داشتم برای عبور از فیلتر...
Ouroboros نوشته: اینترنت گرانتر شده، سرعتها(به نسبت پیشرفت اینترنت)کمتر شده، فیلترینگ تشدید شده.. انگیزهای هم در کار نیست، به قولی وقتی اخبار همان گند همیشگیست حرفی هم برای گفتن باقی میماند؟ من چهار هزار و اندی کیلومتر دورتر از خانه دلمرده و ناراحت اخبار را دنبال میکنم که آیا جنگ زودتر ایران را ویران خواهد کرد یا احمدینژاد.. ایران که بودیم میتوانستیم به بهانهی فیلترینگ و پارازیت اخبار را دنبال نکنیم..
سرعت ها که به نسبت بد نیست آنچنان...بیشتر قضیه همون دلمردگی هست که گفتی!!! من هم گاهی میگم یه دفعه همه چیز رو بذارم کنار و خودم رو از این جنگ اعصاب خلاص کنم...هیچ چشم انداز روشنی نمیبینم!!