12-05-2013, 12:56 AM
"A Land without a People for a People without a Land"
Anarchy نوشته: دوستان نیروی انتظامی هم هست که سال 1370 از ادغام شهربانی ، ژاندارمری و کمیته های انقلاب تشکیل شد !!
Anarchy نوشته: دوستان نیروی انتظامی هم هست که سال 1370 از ادغام شهربانی ، ژاندارمری و کمیته های انقلاب تشکیل شد !!نیروی انتظامی با نظامی فرق داره ، هر کشوری خوب پلیس داره ، ولی جزو ارتش مرکزی که حساب نمیشوند
sonixax نوشته: بابا ما تا پلیسمون هم چند تاست ! راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی
نقل قول:ناجا دارای سه بخش کلی است، فرماندهی، حفاظت و اطلاعات و بخش عقیدتی سیاسی. بیشتر بخشهای نیروی انتظامی وظیفه امنیتی و نظامی دارند و دارای نیروهای مسلح هستند اما برخی بخشها نیز بیشتر جنبه خدمات اجتماعی و دولتی دارد مانند صدور گذرنامه.
- پلیس امنیت
- پلیس مبارزه با مواد مخدر که وظیفه آن مبارزه با مواد مخدر در کشور و خرید و فروش آن و کشف باندهای بزرگ تا خرده فروشان مواد مخدر است.
- پلیس پیشگیری ( مسئول ایجاد امنیت در فرودگاهها، راه آهن، صدا و سیما و جنگلبانی می باشد)
- پلیس راهور (پلیس راهنمایی و رانندگی که وظیفه کنترل ترافیک در راهها را بر عهده دارد)
- پلیس راه (وظیفه ایجاد امنیت در راههای کشور را بر عهده دارد)
- معاونت نظام وظیفه (وظیفه تقسیم نیروهای وظیفه بین نیروهای مسلح ایران را بر عهده دارد)
- معاونت صدور گذرنامه(وظیفه صدور گذرنامه و اتباع خارجی زیر نظر وزارت کشور را بر عهده دارد)
- یگان حفاظت برای حفاظت از اماکن مثل بانکها و موسسات آثار تاریخی
- پلیس آگاهی
- هواپیمایی ناجا
- معاونت اینتر پل
- یگان ویژه حفاظت از منابع طبیعی ایران
- معاونت مرزبانی
- پلیس ساحلی
- یگان ضربت
- یگان امداد
- یگان ویژه
- پلیس نوپو
- عقیدتی سیاسی ناجا
- حفاظت اطلاعات ناجا( مهمترین و محرمانه ترین معاونت ناجا میباشد که وظیفه بررسی صلاحیت ماموران ناجا و انجام عملیات های سری را در دستور کار دارد)
- پلیس دیپلماتیک
Theodor Herzl نوشته: نیروی انتظامی با نظامی فرق داره ، هر کشوری خوب پلیس داره ، ولی جزو ارتش مرکزی که حساب نمیشوند
sonixax نوشته: بسیج یک مقداری از سپاه خط میگیره ولی در کل یک نیروی نظامی جداگانه هستش .
Theodor Herzl نوشته: بسیج زیر مجموعه سپاه هست و نیروی جداگانه نیست ، مثل نیروی قدس ، بسیج میشه گفت waffen-SS هست
Anarchy نوشته: نه دیگه این تقسیم بندی واحد های مختلف نیروی انتظامی هست.
sonixax نوشته: در آلمان پلیس راهنمایی و رانندگی نداریم ! فکر کنم در هیچ جای دیگر دنیا هم نداشته باشیم ! یک چیز من درآوردی ایرانیان باید باشد !من درست نمیدونم در کدوم کشور دیگه ای پلیس راهنمایی رانندگی هست. ولی فکر میکنم دیدم در جاهای دیگه هم هست.
یعنی یک نوع خاصی از پلیس نیست که کارش فقط جریمه کردن ماشینها باشه !!!!! و اون یکی اصلن نتونه به ماشینها بگه بالای چشمت ابروست .