03-05-2011, 05:04 PM
Russell نوشته: خیلی فرمت بیخودیست.شما بده چون اکثراً pdf هستند کتابهای این سایت
من همین الان بایک کناب همین فرمت دارم سر و کله میزنم نمیدونم چطوری ازش خلاص بشم !!
.........................
حالا یک مساله دیگه.به نظرت میلاد جان برای برنامه نویسی و کامپیوتر این مسائل چه برنامه و کتابی خوبست.البته یک چیزهایی C# و MATLAB بلدم
مهم اینه که چه زبان برنامه نویسی رو میخواید یاد بگیرید ، برای C# بهترین کتاب - کتاب هاروی دایتل هستش - البته برای باقی زبانها هم خوبه .
به صورت کلی مطالعه ی کتابهای بایبل ، دایتل ، فور دامیز و ای پرسس برای یاد گیری زبانهای برنامه نویسی توصیه میشند . همه ی این کتابها رو میتونید توی این سایت پیدا کنید : http://persiadevelopers.com/Books/
بعد از اینکه یک زبان برنامه نویسی خاص رو یاد گرفتید ، باید بدونید از چه پلتفرمی میخواید استفاده کنید - اگر پلتفرم شما ویندوزه بهترین انتخاب ویژوال استودیو برای برنامه نویسی هست و بهترین راهنما MSDN .
اگر لینوکسه برای پروژه های دات نتی بهترین انتخاب MONO هستش و برای C و C++ هم کامپایلر های و محیط ها و فریمورک های فراوونی توی محیط لینوکس وجود داره که بهترین هاشون اینها هستند :
Borland
QT
CodeGear که به نوعی همون Borland هستش
MinGw
Gcc
GTK
GTK++
WX
kdevelop
و خیلی فریمورکها و کامپایلر ها و IDE های فراوون دیگه .
و بهترین لایبرری برای کارهای گرافیکی هم Open GL هستش .
فور دامیز کتاب برای ساخت بمب و موشک و هواپیما و ... هم داره و به طور کلی انتشارات خیلی خوبیه .
برای شبکه بهترین هاشون کتابهای سیسکو هستند و برای سخت افزار هم همون فور دامیز به نظر من عالیه و البته جستجوی اینترنتی که دیگه کولاک میکنه .[COLOR="Silver"]
---------- ارسال جدید اضافه شده در 05:04 PM ---------- ارسال قبلی در 05:02 PM ----------
[/COLOR]
Russell نوشته: خیلی فرمت بیخودیست.شما بده چون اکثراً pdf هستند کتابهای این سایت من همین الان بایک کناب همین فرمت دارم سر و کله میزنم نمیدونم چطوری ازش خلاص بشم !!
این برنامه رو دانلود کنید مشکلتون حل میشه : http://www.convertdjvutopdf.com/
میتونید به PDF هم تبدیلشون کنید ولی حجمش میره بالا
فکر کنم بهترین راه برای اینکه حجمش کم باشه و در عین حال هم PDF باشه اینه که توی یک فایل PDF پرینتش کنیم با یه چیزی مثل BullZip PDF Printer که مجانی هم هست .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری