04-09-2013, 05:11 PM
نه، برای یک بار هم که شده از یک چیز «سودی» نبرید.
Ouroboros نوشته: نه، برای یک بار هم که شده از یک چیز «سودی» نبرید.
sonixax نوشته: اینها یک مشت احمق بیشعور بیش نیستند .
همه گیاهخوارن میگن بهترین منبع پروتئین سویا هستش حال با اینکه سویا خودش کلی پروتئین داره در عین حال مانع جذبش هم میشه :
مواد غذایی که فکرش را نمی کنید ولی برای بدن مضر هستند
Bibak نوشته: کیا!!؟ چرا؟ من خودم گیاهخوارم میدونم بعضیاشون عقاید اشتباه دارن. ولی شما انگار خیلی دلت پره ازشون. گیاهخوار ستیز؟؟
Bibak نوشته: کیا!!؟ چرا؟ من خودم گیاهخوارم میدونم بعضیاشون عقاید اشتباه دارن. ولی شما انگار خیلی دلت پره ازشون. گیاهخوار ستیز؟؟
sonixax نوشته: بله من گیاهخواران مشکل دارم ! چون ایدئولوژی آنها تمام انسانهای دنیا را مشتی قاتل و روانپریش و همنوعخوار و ... معرفی میکند مگر اینکه گیاهخوار باشند !!!!
sonixax نوشته: بله من گیاهخواران مشکل دارم ! چون ایدئولوژی آنها تمام انسانهای دنیا را مشتی قاتل و روانپریش و همنوعخوار و ... معرفی میکند مگر اینکه گیاهخوار باشند !!!!بله کاملا مشخصه. ایدئولوژی گیاهخواری؟ چون بعضی از گیاهخوارها اینطورین به این نتیجه رسیدید؟ من هیچ مشکلی با کسی که گوشت میخوره ندارم ولی گوشتخوار تا گوشتخوار داریم.
sonixax نوشته: بله من گیاهخواران مشکل دارم ! چون ایدئولوژی آنها تمام انسانهای دنیا را مشتی قاتل و روانپریش و همنوعخوار و ... معرفی میکند مگر اینکه گیاهخوار باشند !!!!من همانطور که قبلا گفتم vegan هستم یعنی علاوه بر محصولات گوشتی ، هر نوع چیزی که از حیوانات بیاید را نمیخورم ، مثل شیر ، پنیر ، عسل یا تخم مرغ. در مورد گوشت خواری مشکل من با خود مساله گوشت خواری نیست ، مشکل دام داری صنعتی است که حیوانات را شکنجه میکنند، شما بروید در جنگل یک آهو شکار کنید بخورید ایرادی ندارد از نظر من.
Ouroboros نوشته: من میزبانی صندلی داغ را، البته مشروط به حق بازپس گرفتن در موقع مقتضی، یکجا واگذار میکنم. چراکه برای مدتی حقیقتا وقت بسیار کمی جهت حضور در اینترنت خواهم داشت و نمیتوانم بیشتر از روزی یک ساعت آنلاین باشم(و آنهم احتمالا بیشتر به خواندن نوشتههای دوستان سپری خواهد شد). دست بالا بتوانم هفتهای یک مقاله جهت زنستیزی و مردگرایی(lel) بنویسم هنر کردهام. از دوستان یک نفر داوطلب بشود.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Ouroboros نوشته: نه، برای یک بار هم که شده از یک چیز «سودی» نبرید.
Nâxodâ نوشته:بخاطر نیروی زیادش هست
من هنوز دارم به این میخندم