02-20-2013, 05:04 PM
خوب بخودش کتاب میگه بالاخره دیگه،من از این نظر میگم که بفهمم خود محمد چی میخواسته و چقدرش خودآگاهانه بوده؟
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Russell نوشته: خوب بخودش کتاب میگه بالاخره دیگه،من از این نظر میگم که بفهمم خود محمد چی میخواسته و چقدرش خودآگاهانه بوده؟
Russell نوشته: خوب بخودش کتاب میگه بالاخره دیگه،من از این نظر میگم که بفهمم خود محمد چی میخواسته و چقدرش خودآگاهانه بوده؟
yasy نوشته: برای من هم همین عجیب و سواله كه هدف محمد از این كه خودش و پیامبر معرفی كنه چی بوده؟
Anarchy نوشته: یاسی جان چنین شخصیتی به احتمال قریب به بقین وجود داشته با توجه به اینکه منابع متعدد تاریخی در مورد این فرد و سرگذشتش مطلب نوشتن...اما در باب قرآن سوزی :به نظر من احتمال وجود چنین شخصیتی با توجه به کمبود شدید اسناد و مدارک به هیچ وجه قریب به یقین نیست !
khayyam نوشته: پیدا شدن نسخه های قرآن صنعا
Anarchy نوشته: مدرک دقیقی از وجود این نسخه قرآنی دارید؟ به نظر میرسه چنین چیزی فقط در حد یک شایعه بوده...نه دوست عزیز این مطلب شایعه نیست ! و من هم تا الان ندیدم حتی مسلمانان هم وجود این نسخه را انکار کنند, تنها چیزی که هست مسلمین زیر بار تفاوت های این نسخه با نسخه امروزی نمی روند و آن را به پای رسم الخط و اختلافات قرائت های قرآنی می گذارند !!