Ouroboros نوشته: بیشتر به نظر میرسد بحث بالای منبر رفتن و میان گفتگویی جدی شعارهای درونتهی دادن است.
چرا؟
David Hume نوشته: حالت استفراغ به من دست میدهد این طرفداران فلسطین اسم انسانیت و حقوق بشر را میآورند! ۶۰ هزار نفر در سوریه کشته شدند ، صدها هزار نفر در دارفور و رواندا کشته شدند اینها ککشان هم نمیگزد فقط اسرائیل اسرائیل!
اینها؟ چه کسانی؟
بنده که گفتم و دیگران هم سالها سابقهء نظرات بنده را در فرومها میدانند که بنده نه مذهبی هستم و نه با حکومت خاصی وابستگی دارم و نه نژادپرست هستم و غیره.
درمورد سوریه هم خب یک جنگ داخلی است و هنوز تردیدهای زیادی درمورد طرف مقابل هم وجود دارد، همانطور که اسنادی از آن بدست آمد و خود غربی ها هم گفتند که ممکن است مخالفان تروریست و حتی از القاعده باشند.
بعد حالا بنده چرا چه موضعی باید درمورد سوریه بگیرم قبل از بحث درمورد اسرائیل مثلا بفرمایید تا ادای دین کنم.
بنده طرفدار بشار اسد هم نیستم. کلا با نظامهای دیکتاتوری مخالفم.
ضمنا یکی از منشاء تمام اینها بازهم همان اسرائیل میتواند باشد.
اسرائیل مثل یک غدهء سرطانی است در خاورمیانه.
وقتی یک چیزی در جای درستی نباشد و اصلا بیمار هم باشد، انتظار نداشته باشید بقیهء اعضاء و ناحیه های آنهم نزدیک به آن کاملا طبیعی و درست کار کنند.
همین اسرائیل بود که در منطقه جنگ ایجاد کرد و مثلا زد نیروی هوایی سوریه (و کشورهای دیگر) را نابود کرد و آبرویشان را برد. فکر میکنید جنگ و خشونت و تحقیر، فضا را برای دموکراسی مساعد میکند؟
بعدهم اسرائیل بحثش با کشتارها و جنگ های داخلی تفاوت میکند.
اسرائیل یک کشور جدید ایجاد کرد و ساکنان قبلی یک سرزمین را بیرون کرد.
آنهم در یک نقطه در قلب سرزمین های اسلامی و عرب ها.
خلاصه خیلی تفاوتها دارد اگر بخواهیم بررسی کنیم.
و هنوز یک آزار پایدار و التهاب دائمی است.
ضمنا همانطور که قبلا اشاره کرده بودم، این کشور مدام در حال نقض قوانین بین المللی است و دهن کجی به حقوق بشر. بحث دوتا جنگجو و تروریست و وحشی آفریقایی نیست. بحث یک حکومت مدعی دموکراسی و تمدن است که بعضی کشورهای به اصطلاح متمدن و قدرتمند و حامی و ایجادکنندهء حقوق بشر هم از آن حمایت میکنند. راه قطعنامه های سازمان ملل و شورای امنیت را میبندند.
فکر نمیکنید مقدار زیادی تفاوت وجود دارد و تناقضات درمورد مسئلهء اسرائیل یک مقدار زیادتر است؟
بعدهم کلا این مغلطه است که بحث جاهای دیگر و موارد دیگر را در پاسخ به ایرادها و استدلالهای بنده در باب اسرائیل پیش بکشید. دوستان میتوانند بگویند چه مغلطه ایست! نه؟
ولی گفتم که هرجا و هرکس را که خواستید بگویید بنده برایتان محکوم کنم :e057:
البته یک دلیل هم شاید این باشد که بنده اهل سیاست و اخبار نیستم اما درمورد اسرائیل بخاطر زیاد و واضح بودن اخبار و مسائلش اطلاعات بیشتری دارم. ولی درکل هم فکر میکنم با موارد دیگر تفاوتهای فاحشی دارد که به پاره ای از آنها اشاره کردم. آیا واقعا میتوان اسرائیل را با جنگهای داخلی، حکومتهای استبدادی خود کشورها، شورشی ها و وحشی ها و تروریست ها در کشورهای دیگر همانند دانست؟
بحث این است که اسرائیل یک مسئله ای است که توسط بشریت به رسمیت شناخته شده و حتی مثلا توسط آمریکا حمایت و هزینهء زیادی بابت آن میشود.
آیا از تروریست ها و شورشی ها و وحشی های دیگر در دنیا هم این حمایت و تایید صورت گرفته و میگیرد؟
چرا اسرائیل به رسمیت شناخته شد؟
آن اشغال و ظلم و زورگویی و جنایت ها را چطور توجیه کردند؟
شما برایم بفرمایید لطفا شاید بنده ناآگاه و احمق هستم.