David Hume نوشته: متاسفانه این یک مشکل هست ، هر خانواده عرب ۱۰ تا بچه میآورد تنها بخاطر اینکه یک روز از یهودیان بیشتر بشوند و از طریق دمکراتیک کشور را بگیرند ولی چنین چیزی اتفاق نمیافتد ، تنها خانوادههای خودشان را دچار بدبختی میکنند.
ولی چرا؟
دموکراتیک راستین نیست یا چی؟
David Hume نوشته: بحث برای اسرائیل بحث بقا هست ، در سرزمینهای کرانه غربی ایستهای بازرسی زیادی وجود دارد که زندگی مردم را سخت میکند ، ولی مثلا ببینید چند جا اسرائیل این ایستها را برداشت, ۲ نفر رفتند ۵ نفر از یک خانواده یهودی را کشتند ، کودک ۳ ماهه آنها را سر بریدند، اسرائیل با چنین جانورانی باید یکجا زندگی کند! اسرائیل را با لندن و پاریس مقایسه نکنید
با پوزش هر چه بیشتر، من هیچگاه این جُستار را دنبال نکردهام و با اینکه از دید اخلاقی وظیفه همه ماست که بدانیم چه بلایی سر مردم اینجا و آنجا میاید،
ولی در واقعیت زمان کمی که برای این چیزها میماند را من برای همان ایران خودمان گذاشتهام و دنبال نمیکنم در اسرائیل و اینجا و آنجا چه میشود.
هر آینه تنها خواستم بیافزایم که "مشروعیت" گونههای بسیار دارد و برخی از آنها از دید اخلاقی برای همه ما مَهند هستند، مانند همان مشروعیت تاریخی/زمینی.
اگرنه از دید اینکه اسرائیل میتواند چه کارهایی بکند و نه برای کسی گمانی نمیرود، ولی باز، اینکه این
کارهایی که میکند و میتواند بکند "اخلاقی" هستند یا نه مَهند است و شوربختانه من هیچ دانشی درباره آنها ندارم،
ولی روی هم رفته حس میکنم همینکه چنین جُستار اینجا دیده میشود برای این است که مشروعیت مردمی/همگانی برای اسرائیل نیز گرفته شود.