09-20-2012, 12:40 PM
Alice نوشته: دوستانِ اینجا همگی کافرند ؟ :)
کافر یعنی چی؟
از نظر مسلمونها معنی خوبی نداره
از نظر کسانی که به خدا ایمان ندارن چی؟
از نظر خودشون هم اسمشون کافر هست؟
Alice نوشته: دوستانِ اینجا همگی کافرند ؟ :)
mosafer نوشته: قطعا همینطوره
خب عقد قرارداد با هم متفاوته
حتما این بین هست کسی که ازدواج کرده باشه
خب چکار میکنید؟
با فرد مورد نظر میرید زیر سقف مشترک؟
شاید یک پیمانی هست یک مراسمی
چیزی
همینطور خشک و خالی که ازدواج نمیکنید
Alice نوشته: دوستانِ اینجا همگی کافرند ؟ :)کافر به اسلام؟ بله.
mosafer نوشته: کافر یعنی چی؟البته من به شوخی این را گفتم
از نظر مسلمونها معنی خوبی نداره
از نظر کسانی که به خدا ایمان ندارن چی؟
از نظر خودشون هم اسمشون کافر هست؟
نقل قول:کافر به اسلام؟ بله.گفتید دیوید هیوم ؛ من هی پیش خودم فکر میکنم "هیوم" چه ربطی دارد :) البته من کاربران اینجا را نمی شناسم :e303:
اما «دیوید هیوم» یهودی غیرمذهبیست. نکتورن، جوینده و به گمانم فیلیپ مسیحی هستند.. اگناستیک گرامی هم که اگناستیک است!
Ouroboros نوشته: روال خاصی برای مسائلی تا این اندازه شخصی وجود ندارد گرامی، هرکس به هر نحوی که بخواهد رفتار میکند. برخی از روی اجبار ازدواج میکنند، برخی با آن مخالف هستند، برخی ایرادی در آن نمیبینند، شماری باور دارند که هیچ معنایی بجز آنچه انتخاب میکنید به آن بدهید ندارد، بعضی دیگر آنرا مرحلهای مهم از زندگی اجتماعی میدانند و... من شدیدا با آن مخالفم، و چند سالیست که با دوستدخترم زیر یک سقف زندگی میکنم، بدون ازدواج و عقد و نامزدی و اینها. البته هر سال مراسم آشناییمان را دو نفری جشن میگیریم.
کافر به اسلام؟ بله.
اما «دیوید هیوم» یهودی غیرمذهبیست. نکتورن، جوینده و به گمانم فیلیپ مسیحی هستند.. اگناستیک گرامی هم که اگناستیک است!
Alice نوشته: البته من به شوخی این را گفتم
چون به نظرم این واژه کمی تا اندکی توهین آمیز است
همانگونه که این دوستانمان در آیینِ مسلمانان کافرند در آیینِ اینها نیز مسلملنان کافرند ! :)
کلن مقصودم این بود که همگی بی خدا هستند ؟
mosafer نوشته: چرا میگید دوست دختر؟یعنی هنوز به همسری قبولش ندارید؟
از نظرتون این پیمان رسما کی اعلام میشه؟
البته چون فرمودید مراسم اشنائیتون رو جشن میگیرید اینطور برداشت کردم که از نظر خودتون همسر نیست فقط یک دوست دخترِ
Ouroboros نوشته: برای اینکه(دستکم نزد من)دوستدختر واژهای به مراتب درجات سکسیتر و زیباتر و گوشنوازتر از «همسر» و «زن» و «خانوم» و غیره است،
«فقط» دوستدختر؟ مثل اینست که بفرمایید «شما چرا میخواهید فقط انسان باشید»..
برای من بالاتر از این نیست، چراکه ازدواج را پیوندی از بنیاد در تضاد با عشق میدانم.
mosafer نوشته: میشه بپرسم خودتون چی؟من خداباورم
Ouroboros نوشته: برای اینکه(دستکم نزد من)دوستدختر واژهای به مراتب درجات سکسیتر و زیباتر و گوشنوازتر از «همسر» و «زن» و «خانوم» و غیره است،خب همانگونه که میدانید این مسئله در ایران اصلن جا افتاده نیست ؛ تازه ما با دوست پسرمان در خیابان هم قدم بزنیم امنیت نداریم چه رسد به اینکه ... :)
برای من بالاتر از این نیست، چراکه ازدواج را پیوندی از بنیاد در تضاد با عشق میدانم.
Ouroboros نوشته: برای اینکه(دستکم نزد من)دوستدختر واژهای به مراتب درجات سکسیتر و زیباتر و گوشنوازتر از «همسر» و «زن» و «خانوم» و غیره است،
mosafer نوشته: خب اونی که از همسر انتظار میره از دوست دختر نمیرهبه فرزند و این چیزها که فعلا نمیاندیشیم، اما شاید، اگر روزی تصمیم بگیریم.. چراکه نه؟
ولی بازم جواب منو ندادید
از نظر شما ازدواج بیمعنیست؟
یعنی هر موقع دوست دارید با کسی که دوستش دارید(به عنوان یک رابطه ی دوستانه) زیر یک سقف زندگی میکنید؟
خب بعد از چند سال چه؟
ایا با همین رویه صاحب فرزند هم میشید؟