دفترچه

نسخه‌ی کامل: همه چیز درباره جنبش سبز و وقایع سال 88
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
صفحات: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Theodor Herzl نوشته: ۲۰۰۱ به افغانستان حمله شد ، ۲۰۰۳ به عراق
اگر یه خورده صبر میکردی شاید با خوندن دوباره پستم اصلاحش میکردم. حالا نه میتونم اصلاحش کنم، نه میتونم میتونم نکنم E40e
kourosh_bikhoda نوشته: تئوری توطئه - WiKi

میدونم تئوری توطئه چیه من حرفهای خودت رو بهت یاد آوری کردم!
خودت گفتی مهم اینه که کدوم شرایط رو بهتر توضیح میده! فقط شما بنا به اعتراف خودتون توضیح ساده تر رو انتخاب کردید.


kourosh_bikhoda نوشته: اگر قبول نکردی نیازی به این تکذیبیه هم نبود:

مگه اصلن از اولش من حرفی از دعوای موسوی و خامنه ای زده بودم که بخوام تکذیب کنم؟
پس اجالتن حرف در دهان ما نگذارید که کار خوبی نیست.

kourosh_bikhoda نوشته: درونِ حاکمیت یعنی کجاش؟ دعوای درون حکومتی یعنی چی دقیقن؟

هر بخشی از حاکمیت که صاحب قدرت باشه.
موسوی صاحب پشمک هم نیست.
مثلن حسین بازجوی شریعتمداری از بدنه و ساختار حکومت و حاکمیت نیست و در نتیجه واق واق هاش هم اصلن مهم نیست. اون مثل خیلی مزدوران دیگه فقط یک کارمنده - یکی که وظیفه داره دروغ بگه ، خالی ببنده و دری وری منتشر کنه.
یک وقتهایی هم که زیادی کس شر میگه میزنن توی سرش میگن خفه.

kourosh_bikhoda نوشته: حالا فعلن که لت و پار شدند و هر روز مثل دستمال کاغذی یه جار پرتشون میکنند. ولی واق واق ها همچنان ادامه دارد.

هر چه شدند این فشارهای سیاسی غرب نه به خاطر جنبش سبز بود و نه حقوق بشر و ... فقط و فقط به خاطر مسائل هسته ای بود و اگر شما فکر میکنی به خاطر جنبش سبز بوده باید بگم توهم زدی.
مسائل هسته ای هم در نتیجه جاسوسی های دستگاه های اطلاعاتی غرب با همکاری و کمک مجاهدین بوده طوری که هم خودشون میگند ، هم جمهوری اسلامی.

kourosh_bikhoda نوشته: عزیزم، حکومت نمیاد برای چیزی که ادعا میکنه براش مهم نیست (ولی عملن هست) آدمهای دست اولش مثل خود خامنه ای، رئیس قوا و اینجور آدمها رو بندازه وسط. حرفهاش رو از دهن آدمهای دست دوم و سوم به گوش اونها و مردم میرسونه که فردا هرچیزی شد بگه این نظر شخصی اونها بوده و نظر حکومت چیز دیگست.

اون وقت میگم دچار توهم سبز هستید ناراحت میشید!
kourosh_bikhoda نوشته: بسیج که فقط به درد سرکوب های خیابانی میخوره. یه عده لش تن پرور که احساس میکنند باتون دستشونه لابد خیلی دعوایی هستند و به امثال ما که دستِ خالی میرفتیم به جنگشون میگویند بچه سوسول. در حالیکه همون باتون هم نیاز به مهارت و بلدیت داره و اونها همون رو هم ندارند و تازه اونم ازشون بگیری مثل موش کثیفی که توی جوب های تهران فرار میکنه در میرن. ولی انگار بعد از 88 یک سری کلاس های دفاع شخصی اضافه براشون گذاشتند که بازم ول معطلند.

ولی در مورد بدنه نظامیان و اطلاعاتی ها اینو باید بگم که در صورت حمله فرضی، اهداف حمله و بعضی جزئیات از قبل توسط نیروی مهاجم معمولن ذکر میشه. به طریقی هم به گوش نظامیان میرسونند که در صورت عدم مقاومت امتیازاتی براتون در نظر گرفته میشه. اتفاقی که برای صدام بعد از جنگ خلیج فارس افتاد مشابه همین بود. بدنه نظامیان به همراه توده مردم سراسر عراق رو مورد شورش قرار دادند که البته سرکوب هم شدند. ولی صدام از اون به بعد نتونست ارتش رو یکدست و بازسازی کنه. هتا در زمان حمله امریکا در 2001 هم صدام از خیانت فرماندهان ارتش بیم داشت. در این مورد مطلب زیاد میتونید پیدا کنید ولی این یک نمونش:
Saddam's fear of betrayal ruined army, says spy chief | World news | The Guardian

در مورد ریزش ها هم این مطلب رو از پست شنبه ششم اردیبهشت فیسبوک نوریزاد مینویسم:
نقل قول:داشتم می رفتم که یک مرد اطلاعاتی بوق زد. پشت فرمان نشسته بود و سرش را به سمت من خمانده بود. رفتم جلو. گفت: یک وقت فکر نکنی تنهایی ها؟ نود درصد کارکنان اینجا با تواند
من به این مساله به شدت باور دارم.

این چه حرفی‌ست؟! در همین سوریه این سپاه بود که رفت برای اسد نیرویی شبیه به بسیج تشکیل داد که همان نیرو جنگ را برگرداند. سپاه اصلا هدف وجودیش حفظ ج.ا و البته خامنه‌ای‌ست.

خود این "پشت بودن" هم خیلی گنگ است، همانطور که گفتی وجود آلترناتیو در چنین شرایطی خیلی مهم‌ست ولی می‌بینیم که با وجود مخالفت‌ها با خامنه‌ای (نه با نظام و حتی نه با خود ولایت فقیه) پراکندگی زیاد است و حتی اگر موافقان وضع فعلی را در درون نظام 10% هم بگیریم (که بسیار غیر منطقی‌ست و کسانی درون نظام که از وضع موجود نفع می‌برتد بسیار بیش از این‌هاست) همان 10% در برابر مخالفان زیاد و پراکنده اکثریت را در اختبار خواهد داشت؛ باز هم در همان سوریه می‌بینیم که در همان فاز مبارزه‌یِ مسلحانه با حمایت خارجی عربستان هم تعدد گروه‌ها باعث می‌شود حتی مخالفان با خودشان هم درگیر شوند.
sonixax نوشته: مگه اصلن از اولش من حرفی از دعوای موسوی و خامنه ای زده بودم که بخوام تکذیب کنم؟
بالاخره قبول میکنی این دعوا وجود داره یا نه؟

sonixax نوشته: مثلن حسین بازجوی شریعتمداری از بدنه و ساختار حکومت و حاکمیت نیست و در نتیجه واق واق هاش هم اصلن مهم نیست. اون مثل خیلی مزدوران دیگه فقط یک کارمنده - یکی که وظیفه داره دروغ بگه ، خالی ببنده و دری وری منتشر کنه.
مشخصن اطلاعات کافی نداری. حسین بازجو نماینده ولی فقیه در روزنامه کیهانه. این روش 25 ساله اخیر ج.ا بوده که حرف های غیررسمی ولی جدی خودش رو از طریق آدم های دست چندم انتشار میده. حسین بازجو و آخوند خاتمی از این دسته افراد هستند. وقتی اینا مثلن توی نماز جمعه میگن سران فتنه حاضر به توبه نیستند وگرنه حکومت حاضر به رافت اسلامی هست، یعنی نظر خامنه ای اینه. هتا حسین شریعتمداری میاد در تلویزیون مناظره هم میکنه! پس میبینی که اونجوریم که فکر میکنی بچه بازی نیست جانم.

ولی در مورد صاحب دعوای درون حکومتی، بسیار خب. طبق تعریف جهانشمول تو ما فرض میکنیم این دعوا برون حکومتیه. ولی من میگم هدف این دعوا براندازی نیست. قبول؟ ما رو وارد بازی با واژگان نکن جان مولا :)

sonixax نوشته: اون وقت میگم دچار توهم سبز هستید ناراحت میشید!
ببین میلاد جان دل برادر، نه من حوصله این خاله زنک بازی ها رو دارم نه تو وقتش رو. مخصوصن که میدونم از هر دقیقه وقتت کلی یورو درمیاری :)
لذا هر وقت حرف حسابی جز این لغت ها داشتی میشنوم E00e
Russell نوشته: این چه حرفی‌ست؟! در همین سوریه این سپاه بود که رفت برای اسد نیرویی شبیه به بسیج تشکیل داد که همان نیرو جنگ را برگرداند. سپاه اصلا هدف وجودیش حفظ ج.ا و البته خامنه‌ای‌ست.
کدام چه حرفی ست؟ ما داشتیم درباره حمله خارجی صحبت میکردیم. در سوریه حمله خارجی در کار نبود!

فکر میکنید چرا سپاه ماندگار شد؟ سپاه از جمله نهادهای انقلابی بود که در نتیجه هر انقلابی بوجود میان و مدتی بعد از بین میرن. ولی چرا ماندگار شد؟ به خاطر ترس از ارتش. هنوزم به ارتش اعتماد ندارند. من چند سال پیش با معاون فنی قرارگاه قائم (ارتش) صحبت میکردم. یک سرهنگ بازنشسته لاهیجانی بود. شاکی بود از نقش زیادی سپاه در کشور و اینکه دولت به ارتش بها نمیده هرگز.
kourosh_bikhoda نوشته: ولی در مورد صاحب دعوای درون حکومتی، بسیار خب. طبق تعریف جهانشمول تو ما فرض میکنیم این دعوا برون حکومتیه. ولی من میگم هدف این دعوا براندازی نیست. قبول؟ ما رو وارد بازی با واژگان نکن جان مولا :)
ببینید دعوای خامنه‌ای و موسوی مسلما چیز خوبی‌ هست ولی‌ من این رو دعوا بین ۲ جناح رژیم میدونم که آخرش چیزی نسیب مردم نمی‌شه!حالا به فرض هم که موسوی الان با خامنه‌ای بخاطر مردم در جنگ هست ، باید فراموش کنیم که چه کرده این شخص در دهه ۶۰؟ شما میگی‌ موسوی لیاقت بخشش رو داره؟
Theodor Herzl نوشته: ببینید دعوای خامنه‌ای و موسوی مسلما چیز خوبی‌ هست ولی‌ من این رو دعوا بین ۲ جناح رژیم میدونم که آخرش چیزی نسیب مردم نمی‌شه!حالا به فرض هم که موسوی الان با خامنه‌ای بخاطر مردم در جنگ هست ، باید فراموش کنیم که چه کرده این شخص در دهه ۶۰؟ شما میگی‌ موسوی لیاقت بخشش رو داره؟
[MENTION=39]Theodor Herzl[/MENTION]

در مورد دعوای این دو جناح باید بگم اگه انقدر سرش جدی باشند که به نیت از بین رفتن همدیگه فعالیت جبهه گیری میکنند کمترین فایدش برای مردم همون از بین رفتن یک طرفه و من از این مساله خوشم میاد. چه اینکه موسوی (و کلن اصلاحات هتا) از بین بره خوبه، چه اینکه خامنه و بخشی از باندش.

نه نباید عملکرد دهه 60 رو فراموش کنیم. خود منم گفتم باید مورد قضاوت قرار بگیره. ولی واقعن در دهه 60 چه کرده؟ من سند و مدرک روشنی در اختیار ندارم که بفهمم واقعن نقش موسوی در کشتارهای 67 چی بوده. به همین خاطر این قضیه رو موکول میکنم به دادگاهی که امیدوارانه منتظر تشکیلشم.

وانگهی ما چمیدونیم موسوی در حصر چه اعتقادی پیدا کرده. بابا باور کنید از نوریزاد خر تر وجود نداشت. یه نگاهی به گذشته و مقاله های نوریزاد بندازید ببینید این آدم کی بود. نوریزاد هر روز در نوشتارهاش میگفت اگه از اسلام و ولایت فقیه فاصله بگیریم در منجلاب دنیا غرق خواهیم شد. حالا این آدم برگشته از وهابیون و بی دین ها دفاع میکنه و به فرد بیخدایی که رفته به دیدنش میگه ای کاش انسانیت تو رو بعضیا داشتند به جای مهر بر پیشونی! آخه کی باورش میشه؟ من هنوز باورم نمیشه به هوشنگ قسم. بنابر این آیا احتمال اینو نمیدید که موسوی هم با دیدن جنایات و بی رحمی رژیم، اعتقادش رو به این آت و آشغال ها و نظام ولایی و حکومت دینی از دست داده باشه؟ اگه اینطور باشه وزنه بزرگی خواهد بود علیه رژیم اسلامی.

ولی به هر حال اگه موسوی بیاد کمکی به از بین بردن رژیم بکنه و در جهت منافع مردم قدم برداره، به نظر من شایسته هرگونه تجدید نظری در رای مخالف دادگاه خواهد بود. شما اینطور فکر نمیکنی؟
kourosh_bikhoda نوشته: کدام چه حرفی ست؟ ما داشتیم درباره حمله خارجی صحبت میکردیم. در سوریه حمله خارجی در کار نبود!

فکر میکنید چرا سپاه ماندگار شد؟ سپاه از جمله نهادهای انقلابی بود که در نتیجه هر انقلابی بوجود میان و مدتی بعد از بین میرن. ولی چرا ماندگار شد؟ به خاطر ترس از ارتش. هنوزم به ارتش اعتماد ندارند. من چند سال پیش با معاون فنی قرارگاه قائم (ارتش) صحبت میکردم. یک سرهنگ بازنشسته لاهیجانی بود. شاکی بود از نقش زیادی سپاه در کشور و اینکه دولت به ارتش بها نمیده هرگز.

بنظر من مورد سوریه که با حمایت خارجی هم همراه بوده مورد مقایسه‌یِ بسیار بهتری نسبت به عراق هست، این جدا از این هست که من امکان دخالت نظامی غرب و آمریکا در ایران رو رسما منتفی می‌دانم.
البته در همان مورد عراق هم صدام فدائیان خودش رو داشت و اینکه ارتش او هم وفادار بود یا نبود تفاوت چندانی نداشت چرا که در هر صورت قادر به کوچکترین مقاومتی در جنگ کلاسیک با آمریکا نبود و در همان جنگ اول هم که این چیزها نبود بازهم اگر آمریکا می‌خواست براحتی کار صدام را یکسره می‌کرد.

درباره‌یِ ارتش هم درست هست که بسیاری از پرسنل اون از سپاه و بسیج انسان‌هایِ بهتری هستند ولی مشکل چندانی از بابت وفاداری آن‌ها درصورت حمله‌یِ خارجی وجود ندارد چنانچه در زمان جنگ ایران و عراق هم وجود نداشت. این بی‌اعتمادی رهبری و... هم به ارتش و دولت من گمان می‌کنم بیشتر از هر چیز به ماهیت فاشیستی خود ج.ا برمی‌گردد و این مسائل بیشتر در ذهن سران ج.ا موجود هست تا عینیت داشته باشه و این تبعیض هم از همونجا ناشی میشه نه از سرکشی ارتش. و البته من همچنان گمان می‌کنم ارتش ایران اصلا قدرت چندانی در جنگ کلاسیک ندارد که آمریکا نگران آن باشد و نخواهد به این خاطر آنرا نابود کند. البته باقی ماندن ارتش این حسن را دارد که تلفات را کم می‌کند و کار بازسازی کشور را آسان می‌کند و پس از اشغال راحتتر می‌شود آنرا پاکسازی و سرپا کرد تا فاجعه‌ای مثل آنکه در عراق با انحلال ارتش اتفاق افتاد رخ ندهد و... ولی تغییری در اصل موضوع بنظر من ایجاد نمی‌کند!
kourosh_bikhoda نوشته: بالاخره قبول میکنی این دعوا وجود داره یا نه؟

بین موسوی و خامنه ای ؟! خیر.
بین جناح اصلاح طلب و اصول گرا ؟ آری .

kourosh_bikhoda نوشته: مشخصن اطلاعات کافی نداری. حسین بازجو نماینده ولی فقیه در روزنامه کیهانه. این روش 25 ساله اخیر ج.ا بوده که حرف های غیررسمی ولی جدی خودش رو از طریق آدم های دست چندم انتشار میده. حسین بازجو و آخوند خاتمی از این دسته افراد هستند. وقتی اینا مثلن توی نماز جمعه میگن سران فتنه حاضر به توبه نیستند وگرنه حکومت حاضر به رافت اسلامی هست، یعنی نظر خامنه ای اینه. هتا حسین شریعتمداری میاد در تلویزیون مناظره هم میکنه! پس میبینی که اونجوریم که فکر میکنی بچه بازی نیست جانم.

مشخصن شناخت درست و حسابی از جمهوری اسلامی نداری!

وضعیت و ساختار بنیادی جمهوری اسلامی خیلی ساختار ساده ای داره و اگر این ساختار ساده رو یک بار درست متوجه بشید تحلیل کردن رفتار تک به تک اعضای جمهوری اسلامی خیلی کار سختی نمیشه .

جمهوری اسلامی بنا به تعریف و ادعای و حتا عملکردش یک نظام قیمی هستش (ولایت فقیه). یعنی چی ؟!

یعنی حاکمیت جامعه (به ویژه قشر ساکت ، خنثا و یا طرفدار جمهوری اسلامی) رو به شکل یک گله گوسفند میبینه که این گله نیازمند یک چوپانه (ولی فقیه) که این چوپان برای حفاظت و البته کنترل اون گله چند تایی سگ داره (سپاه ، کیهان ، بسیج و ...) و طبیعتن همون گله مثل تمام گله ها یک سری گرگ رو به عنوان دشمن داره (من ، شما ، هر چی مخالفه) .

اگر حیوون خونگی داشته باشید میدونید که یک وقتهایی یک چیزی توجه سگ شما رو جلب میکنه و با پارس و واق واق کردن و به در و دیوار کوبیدن سعی میکنه توجه شما رو به خودش جلب کنه. این رفتار خاتمی و شریعتی و ... دقیقن شبیه رفتار همون سگه هستش.
یعنی اینها باقیمانده جنبش سبز و ... برای وجود خودشون خطر میبینند و سعی دارند که راس قدرت رو متوجه این مثلن خطر بکنند برای همین چپ و راست واق واق میکنند که اغلب این سر و صداها از طرف بالاتری ها ایگنور میشه.

همین مستر شریعتمداری و خاتمی سر برنامه هسته ای هم کلی زر و زور کردند و گفتند که مصالحه با غرب فلانه و بهمانه و رژیم مخالف اکید این مساله هست و ....
در عمل چی شد ؟ روحانی تلفن رو برداشت به اوباما گفت گه زیادی خوردیم شما ببخشید!!! بعد هم که بازار مذاکره و امتیاز دادن به غلط کردن افتادن های پشت سر همی داغ شد تا به امروز.

kourosh_bikhoda نوشته: ولی در مورد صاحب دعوای درون حکومتی، بسیار خب. طبق تعریف جهانشمول تو ما فرض میکنیم این دعوا برون حکومتیه. ولی من میگم هدف این دعوا براندازی نیست. قبول؟ ما رو وارد بازی با واژگان نکن جان مولا :)

دعوایی که هدفش بر اندازی نیست دیگه اسمش دعوا نیست کوروش جان! اسمش میشه اختلاف نظر.
وقتی هدف یک چیزه ولی راه متفاوته (درون یک گروه) اختلافهای پیش آمده اسمش دعوا نمیشه.
تمام شاخه ها و جناح های جمهوری اسلامی هدفشون حفظ تمامیت و حاکمیت جمهوری اسلامیه و فکر میکنم خودت هم با این مساله مشکلی نداشته باشی.
حالا یک دسته میگند یک مقداری شل تر بگیریم تا نظام حفظ بشه - چون فکر میکنند زورشون به قشر معترض و قدرتهای خارجی نمیرسه.
یک عده میگند نه خیر این آزادی هایی که توی دوران خاتمی دادیم پایه های حکومت رو سست کرده و باید بزنیم پوست معترضین رو بکنیم و کلن یک فاک نشون غرب بدیم تا اوضاع مثل قبل (اوایل انقلاب) بشه حالا جنگ هم شد چه بهتر.

kourosh_bikhoda نوشته: ببین میلاد جان دل برادر، نه من حوصله این خاله زنک بازی ها رو دارم نه تو وقتش رو. مخصوصن که میدونم از هر دقیقه وقتت کلی یورو درمیاری :)
لذا هر وقت حرف حسابی جز این لغت ها داشتی میشنوم

یعنی اینکه ما بگیم آقا جان دست از سر این خیالهای پوچ که آی جنبش سبز باعث ریزش در رژیم شد و واااای هنوز هست و آتش زیر خاکستره و این مدل مهملات بر دارید میشه تئوری توطئه و خاله زنک بازی ؟! :))
خیلی بامزه میشه وقتی که یک دفعه ای بالاترین رو باز میکنی و اولین لینک اینه درست وقتی که داری با بقیه در این مورد بحث میکنی :

[ATTACH=CONFIG]4005[/ATTACH]

نظر حامیان روحانی نسبت به او Toonistan
بالاترین: روحانی: من نه سرهنگ هستم، نه حقوقدان؛ مخلص شما «شلغم» هستم (کارتون)

کلی روح و جون و دلت شاد میشه E00e
صفحات: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18