12-28-2013, 04:40 PM
sonixax نوشته: خوب پس شما که در زمینه ازدواج به قوانین اسلامی مانند نفقه پایبند هستید باید به بقیه اش هم باشید!!
مثلن فراموش نکنید که زنان کشتزار زنان هستند و هر وقت که مرد دلش خواست میتونه بهشون وارد بشه. اگر تمکین نکنند مرد حق کتک زدنشان را دارد. زنان حق سقط جنین ندارند. مرد میتواند آنها را در خانه زندانی کند و اجازه بیرون رفتن از خانه را هم به آنها ندهد!!! و ...
خر و خرما که با هم نمیشه!
بله مهریه هم که اساسا خرید زن برای سکس هست :
نقل قول:در روایات اسلامی وارد شده كه مرد از زن شهوانی تر نیست بلكه بر عكس است. لكن زن در مقابل شهوت از مرد تواناتر و خود دارتر آفریده شده است و مرد در مقابل غریزه از زن ناتوانتر است، این خصوصیت همواره به زن فرصت داده است كه دنبال مرد نرود و زود تسلیم او نشود و بر عكس مرد را وادار كرده است كه به زن اظهار نیاز كند و برای جلب رضای او اقدام نماید. یكی از آن اقدامات این بوده كه برای جلب رضای او و به احترام موافقت او هدیهای بنام«مهریه» نثار او میكرده است. (با استفاده از «نظام حقوق زندر اسلام»، ص 201)
در مورد نفقه هم :
نقل قول:1. قرآن. آیات متعددی در قرآن كریم دلالت بر وجوب نفقه زوجه دارند:
« الرِّجَالُ قَوَّا مُونَ عَلَى النِّسَآءِ بِمَا فَضَّلَ اللَّهُ بَعْضَهُمْ عَلَى بَعْضٍ وَبِمَآ أَنفَقُواْ مِنْ أَمْوَ لِهِمْ فَالصَّلِحَتُ قَنِتَتٌ حَفِظَتٌ لِّلْغَیْبِ بِمَا حَفِظَ اللَّهُ وَالَّتِى تَخَافُونَ نُشُوزَهُنَّ فَعِظُوهُنَّ وَاهجُرُوهُنَّ فِى الْمَضَاجِعِ وَاضْرِبُوهُنَّ فَإِنْ أَطَعْنَكُمْ فَلَا تَبْغُواْ عَلَیْهِنَّ سَبِیلاً إِنَّ اللَّهَ كَانَ عَلِیًّا كَبِیرًا»(نساء/34)
مردان قیّم بر زناناند، به خاطر فضیلتی كه برخی از آنها بر بعضی دیگر دارند ونیز بدلیل اینكه از اموال خویش [به زنان] نفقه میدهند علّامه طباطبایی در تبیین كلمه «قیّم» در اینجا كسی است كه عهدهدار مخارج دیگری شده وبه وی نفقه میدهد.
الْمُؤْمِنِینَ »(بقره/223)
وبر پدر فرزند،پرداخت شایسته خوراك وپوشاك به زنان لازم است.(3)
2. روایات. روایات فراوانی به اصل وجوب نفقه همسر وهمچنین مقدار وحدود آن تصریح كردهاند: امام صادق (ع) میفرماید:
«زنی به حضور پیامبر اكرم (ص) آمد وازحق زوجه سؤال كرد حضرت فرمود: حق زن بر همسرش آن است كه او را برهنگی بپوشاند واز گرسنگی برهاند وبه هنگامی كه گناهی مرتكب میشود او را ببخشاید»(4)
نقل قول:شرایط وجوب نفقه
فقهای امامیه اتفاق نظر دارند كه در وجوب نفقه همسر دو شرط لازم است.
1. دائمی بودن عقد. بنابراین در ازدواج موقت پرداخت نفقه به زن واجب نیست مگر اینكه حین عقد بر آن توافق كرده باشند.
2. تمكین كامل زوجه. تمكین در لغت به معنای فراهم ساختن واطاعت آمده است. در صورتی كه زن از انجام وظایف همسری سرباز زند نفقه او ساقط خواهد شد.
تقدم نفقه زن. پرداخت نفقه به زوجه بر نفقه اقارب (پدر ومادر وخویشاوندان)تقدم دارد همچنین بر دیگر دیون شوره مقدم است.
زمان وجوب نفقه
در اینكه وجوب نفقه از حین عقد است یا بعد از تمكین زن؟ دو نظریه وجود دارد:
1. عدهای از فقهاء بر این باورند كه عقد برای وجوب نفقه كافی است وتمكین لازم نیست اما نافرمانی مانع است.(9)
2. عدهای دیگر از فقهاء بر این عقیدهاند كه تا تمكین رخ ندهد یعنی زن خود را عرضه نكند نفقه واجب نمیشود یعنی تمكین كافی است.(10)
موارد سقوط نفقه
1. نشوز. نشوز به معنای سركشی و تمّرد است. هنگامی كه زن از وظایف خویش در برابر شوهر سرباز زند حق نفقه او ساقط میشود. امام صادق (ع) به نقل از پیامبر گرامی اسلام میفرمایند:
«هر زنی كه بدون اجازه شوهرش از منزل خارج شود، مستحق نفقه نیست تا اینكه باز گردد»(11)
در این حدیث یكی از مصادیق نشوز ذكر شده است.
2. زوجه صغیره. در صورتی كه تمكین شرط وجوب نفقه باشد نه اینكه نشوز مانع آن. مسلماً در مورد زوجه صغیره تمكین جنسی منتفی بوده ونفقه واجب نخواهد بود. در مقابل كسانی كه نشوز را مانع وجوب نفقه میدانند،نفقه زوجه صغیره را واجب میدانند.
3. زوج صغیر وزوجه كبیره. عدهای از فقهاء از جمله شیخ طوسی معتقدند اگر سرپرست فرد صغیر برای او زن بالغی را عقد كند چون پسر نابالغ توانایی جماع با او را ندارد تعهد نفقه از وی ساقط است. (12)
4. زوجه مرتد. اگر زن مرتد شود نفقه وی ساقط میشود و چنانچه توبه كرد مجدداً نفقهاش واجب میشود.(13)
بعد از امضا عقدنامه هم که حق ادامه تحصیل ، کار ، خروج از کشور ، خروج حتی منزل هم باید با رضایت شوهر باشه...
پس بانوان عزیز ، یک بام و دو هوا عمل نکنن لطفا...