نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

وقایع، اخبار و اطلاعات انتخابات ریاست‌جمهوری 92

میزان مشارکت تهرانی‌‌ها در انتخابات
میزانِ مشارکتِ تهرانی‌ها : 50 درصد. من که حقیقتا شک دارم عددِ واجدین شرایط در تهران 5 میلیون نفر بوده باشد و هتا در تعدادِ شرکت کننده (2.5 میلیون نفر) حقیقتا مشکوک هستم.

کسشر هم تعاونی؟!
پاسخ

توییت خامنه‌ای: کسانی‌که طرفدار نظام هم نیستند، به نظام اعتماد دارند | Khodnevis

نقل قول:به دنبال برگزاری انتخابات ریاست جمهوری، سایت رهبر جمهوری اسلامی ادعا کرد که کسانی که طرفدار نظام هم به آن اعتماد دارند.



در توییت سایت خامنه‌ای آمده است:
این #انتخابات نشان داد کسانی‌که طرفدار نظام هم نیستند، به نظام اعتماد دارند و می‌دانند جمهوری اسلامی از منافع و عزت #ایران دفاع می‌کند.

آیت الله خامنه ای : انتخابات نشان داد کسانی هم که طرفدار نظام نیستند به نظام اعتماد دارند - رادیو فردا
نقل قول:آیت الله علی خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی گفت: انتخابات اخیر نشان داد کسانی هم که طرفدار نظام نیستند به نظام اعتماد دارند.

آیت الله خامنه ای، روز چهارشنبه ( امروز)، در دیدار با رئیس و مسئولان قوه قضائیه ، حضور مردم در این انتخابات را « حضوری حماسی » خواند و افزود: «ما گفته بودیم اگر کسی هست که با نظام دل صافی ندارد ولی برای کشور اهمیت قائل است در انتخابات شرکت کند. این انتخابات نشان داد کسانی که طرفدار نظام هم نیستند به نظام اعتماد دارند».

آیت الله خامنه ای در بخش دیگری از سخنانش آنچه را« زیاده خواهی و لجبازی چند کشور معدود» خواند مانع حل مسئله هسته ای ایران عنوان کرد.

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری

نقل قول:شکست همه جانبه برنامه ها و اهداف دشمنان در انتخابات/ تجلی اعتماد عمومی به نظام/ انتخابات حقیقتا حماسه شد/ همه به رئیس جمهور منتخب کمک کنند/ جبهه مخالف ایران با لجبازی نمی‌خواهد مسئله هسته‌ای حل شود (۱۳۹۲/۰۴/۰۵ - ۱۱:۴۵)

حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار رئیس، مسئولان و قضات دستگاه قضایی، با تشکر از اقدامات دستگاه قضا، حماسه عظیم و حقیقی ملت بصیر و هوشمند ایران را در انتخابات 24 خرداد، کاری کارستان خواندند و با تأکید بر ضرورت کمک به رئیس جمهور منتخب افزودند: شکست همه جانبه برنامه ها و اهداف دشمنان، تجلی اعتماد عمومی ملت به نظام اسلامی و مجریان و ناظران انتخابات، وجود امنیت پایدار به عنوان زیر ساخت پیشرفت و آبادانی، نجابت و قانون پذیری نامزدهای دیگر در قبال رئیس جمهور منتخب، و استحکام و اقتدار جمهوری اسلامی در دفاع از منافع ملت از نکات مهم انتخابات اخیر بود.
در این دیدار که در آستانه سالگرد حادثه هفتم تیر 1360 و شهادت شهید بهشتی و 72 تن از یاران انقلاب برگزار شد، حضرت آیت الله خامنه ای با تجلیل از شخصیت برجسته و نورانی آیت الله بهشتی افزودند: در آن جنایت خبیثانه، شخصیتهای برجسته، علمای بزرگ و خدمتگزاران صادق به شهادت رسیدند اما چهره پلید منافقین و حامیان مستکبر آنها نیز برای ملت افشا شد و این دستاورد بزرگی بود که عملاً امکان حیات منافقین را در کشور از بین برد و برای جمهوری اسلامی سرنوشت ساز شد.
رهبر انقلاب اسلامی همچنین با تشکر از سخنان مفید و روشنگر آیت الله آملی لاریجانی رئیس قوه قضاییه در این دیدار افزودند: باید از اقدامات و تلاشهای ارزنده مسئولان و کارکنان شریف دستگاه قضایی حقیقتاً تشکر کرد.
حضرت آیت الله خامنه ای «سلامت» و «کارآمدی» قوه قضاییه را دو هدف راهبردی و همیشگی دستگاه قضا خواندند و تأکید کردند: این دو هدف عالی، باید در تمام برنامه ها و اقدامات مورد توجه کامل قرار داشته باشد تا دستگاه قضایی به مجموعه ای کاملاً کارآمد و سالم تبدیل شود.
ایشان کارآمدی و سلامت دستگاه قضا را موجب رضایت و احساس امنیت مردم برشمردند و افزودند: دستگاه قضا باید به جایی برسد که هر مظلومی بتواند خود را به ساحل امن آن برساند و در مقابل ظلم بایستد.
رهبر انقلاب مراقبت دائم و پیگیری مستمر را زمینه ساز تحقق اهداف قضایی خواندند و خاطرنشان کردند باید با صیانت و هوشیاری، فاصله فعلی تا قوه قضاییه مطلوب اسلامی را پر کرد.
ایشان افزودند: البته پیمودن این راه سخت، به زمان نیاز دارد اما مهم این است که همه حرکتها در جهت پر کردن خلاء ها و رسیدن به نتیجه مطلوب باشد.
رهبر انقلاب، آگاهی مسئولان قضایی از خلاءهای موجود این دستگاه را، امری مثبت دانستند و افزودند همه کارها باید براساس برنامه های مصوب انجام شود تا در پرتو همت و تلاش امیدوارانه، نقائص موجود برطرف و دستگاه قضایی روز بروز بهتر و شکوفاتر شود.
حضرت آیت الله خامنه ای همچنین در سخنان مهمی درباره انتخابات 24 خرداد با تجلیل و تشکر از ملت بزرگ و موقع شناس ایران، افزودند: حقایق و نکات برجسته این انتخابات باید همچنان در دایره تحلیل و توجه قرار داشته باشد.
رهبر انقلاب با اشاره به برنامه ریزی یکساله، پیچیده و چند وجهی جبهه مخالف ملت ایران خاطرنشان کردند: دشمنان و مخالفان جمهوری اسلامی تلاش کردند یا انتخابات برگزار نشود و یا با سردی و بی اعتنایی ملت روبرو شود.
ایشان افزودند: آنها برای بعد از انتخابات هم برنامه داشتند تا به بهانه های مختلف مقاصد شوم خود را پیگیری کنند اما به فضل الهی ملت، مهارت و عظمت خود را در روز رأی گیری نشان داد و آنچه اتفاق افتاد 180 درجه خلاف خواسته های دشمنان بود.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به تلاش بیگانگان برای القای تحلیلهای سست و بی پایه درباره حضور شوق آفرین ملت در انتخابات خاطرنشان کردند: شبهه افکنی و تردیدآفرینی درباره صحت انتخابات از جمله روشهای دشمنان برای دلسرد کردن مردم بود اما ملت به گونه ای عمل کرد که دستگاههای تبلیغاتی استکبار، در همان روز انتخابات مجبور شدند به حضور پرشور و عظیم مردم اعتراف کنند.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: رمز حضور عظیم ملت در انتخابات امسال، اعتماد و علاقه عمومی به نظام جمهوری اسلامی، اعتماد به ناظران و مجریان انتخابات و امیدواری ملت به حرکت مستمر و پیش رونده ایران عزیز بود و این، حقیقتی بسیار مهم و انکارناپذیر است.
ایشان در همین زمینه به سخنان خود در چند روز قبل از انتخابات اشاره و خاطرنشان کردند: آن روز گفته شد اگر احیاناً کسانی هستند که دلشان با نظام خیلی صاف نیست اما برای ایران و منافع ملی اهمیت قائلند در انتخابات شرکت کنند که لابد برخی از رأی دهندگان در زمره این افراد هستند.
ایشان افزودند: این واقعیت نشان می دهد حتی کسانی که طرفدار نظام نیستند به نظام و انتخابات آن اعتماد دارند چرا که می دانند جمهوری مستحکم اسلامی، مثل شیر در مقابل طمع ورزان ایستاده و از کشور، منافع ملی و عزت ملی، بخوبی دفاع می کند.
رهبر انقلاب اسلامی در تبیین نکته برجسته دیگری از انتخابات یعنی «امنیت کامل در سراسر کشور»، همزمانی دو انتخابات ریاست جمهوری و شوراها را یادآور شدند و گفتند: در انتخابات شوراها به علت زمینه های پیچیده طایفه ای، منطقه ای و قومی معمولاً امکان بروز درگیری و ناامنی وجود دارد اما به فضل الهی و در پرتو همراهی ملت و تلاش مسئولان و دستگاههای ذیربط، در انتخابات اخیر هیچ نشانی از ناامنی وجود نداشت.
حضرت آیت الله خامنه ای در ادامه تبیین برخی نکات برجسته انتخابات 24 خرداد، رفتار نجیبانه و قانون پذیری نامزدهای دیگر انتخابات را، بسیار مهم و موجب شکرگزاری به درگاه پروردگار دانستند.
ایشان گفتند: دیدار نامزدهای دیگر با رئیس جمهور منتخب و تبریک و ابراز خرسندی از انتخاب وی، موجب شیرینی کام مردم شد و جای تشکر دارد.
رهبر انقلاب با اشاره به حوادث تلخ سال 88 و تأکید مکرر خود بر قانونگرایی افزودند: در این انتخابات نیز می شد بهانه گیری کرد و با راه اندازی اختلاف و دعوا، عظمت و شکوه حضور ملت را نادیده گرفت و کام مردم را تلخ کرد اما رفتار با نجابت و قانونمدارانه دیگر نامزدها، برای مردم احساس آرامش و شادی به همراه آورد و این قانونگرایی باید برای همیشه و برای همه درس باشد.
رهبر انقلاب ورود نیروی عظیم مردم به عرصه انتخابات را ناشی از هدایت دلهای ملت به دست توانای پروردگار برشمردند و افزودند: در پرتو این لطف الهی، انتخابات حقیقتاً حماسه شد و آرزوی خیرخواهان تحقق یافت.
حضرت آیت الله خامنه ای کمک به رئیس جمهور منتخب را مورد تأکید قرار دادند و افزودند: اداره کشور، واقعاً کارسختی است و همه افراد و همه دستگاهها باید رئیس جمهور برگزیده مردم را یاری کنند.
ایشان افزودند: ایراد و انتقاد و اعتراض سالم، قطعاً برای پیشرفت کشور مفید است اما همه به یاد داشته باشیم که «در حاشیه بودن و ایراد گرفتن» آسان است اما کار اجرایی، دشوار و سخت است بنابراین همه باید به رئیس جمهور منتخب کمک کنیم.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به ضرورت پرهیز از دامن زدن به توقعات و یا برخوردهای شتابزده خاطرنشان کردند: نباید به سرعت قضاوت کرد بلکه باید با همکاری و همدلی، کارهای کشور را به جلو برد.
ایشان در پایانِ بخش انتخاباتی سخنانشان با گلایه از برخی حرفهای نامزدهای انتخاباتی در برنامه های دوران تبلیغات افزودند: دولت کنونی در کنار نقاط ضعفش، نقاط قوت فراوانی نیز دارد و چقدر خوب بود که نامزدهای محترم با نگاهی منصفانه در کنار بیان نقاط ضعف، به خدمات مهم دولت و کارهای زیربنایی و سازندگی آن نیز اشاره می کردند.
رهبر انقلاب اسلامی در ادامه سخنانشان به موضوع هسته ای پرداختند.
ایشان تأکید کردند: همانگونه که در اولین روز سال نو گفته شد چند کشور که جبهه مخالف ایران را تشکیل می دهند و خود را به دروغ جامعه جهانی می خوانند با لجبازی نمی خواهند موضوع هسته ای حل شود اما اگر لجبازی را کنار بگذارند حل مسئله ی هسته ای ایران، کاری سهل، آسان و روان است.
حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: موضوع هسته ای بارها تا لحظه حل، پیش رفته است اما امریکایی ها بهانه های جدیدی پیش کشیده اند.
ایشان با اشاره به سند مکتوبی که آژانس بین المللی هسته ای امضا کرده است افزودند: در این سند آژانس اذعان کرده که اشکالاتی که درباره هسته ای ایران داشته است برطرف شده بنابراین پرونده هسته ای ایران باید بسته می شد اما امریکایی ها بلافاصله مسائل جدیدی را مطرح کردند چرا که موضوع هسته ای را نقطه مناسبی برای تهدید و فشار بر ایران می دانند.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به تحریکات صهیونیستها خاطرنشان کردند: جمهوری اسلامی در بحث هسته ای، قانونی و شفاف عمل کرده و از لحاظ استدلالی دارای منطقی محکم است اما هدف دشمنان، استمرار فشار، خسته کردن ملت و تغییر نظام است بنابراین نمی گذارند مسئله حل شود.
ایشان افزودند: البته دشمنان در حرفهای خصوصی و نامه ها می گویند نمی خواهیم نظام را تغییر دهیم اما عملکردشان خلاف این حرف را نشان می دهد.
رهبر انقلاب تأکید کردند: برای آنها، هسته ای، حقوق بشر، دمکراسی و هیچ چیز دیگر اهمیتی ندارد آنها دنبال سد کردن پیشرفت ملت و سلطه مجدد بر ایران عزیز ما هستند اما جمهوری اسلامی با اقتدار، استقلال، تکیه بر مردم و اعتماد به پروردگار، ایستاده است و از منافع ایران دفاع می کنند.
ایشان خاطرنشان کردند: تجربه نیز نشان داده است هرکسی در راه حق استقامت ورزد پیروز است و بدون تردید ملت ایران در این زمینه نیز به دشمنان سیلی خواهد زد.
در ابتدای این دیدار آیت الله آملی لاریجانی رئیس قوه قضاییه گزارشی از اهم اقدامات دستگاه قضایی در یک سال گذشته بیان کرد.
رئیس دستگاه قضا تدوین و ابلاغ برنامه پنجساله توسعه قوه قضاییه، بازسازی کمی و کیفی نیروی انسانی سیستم قضایی، اهتمام به آموزش و پژوهش، تقویت برنامه های فرهنگی، بکارگیری فناوری های نوین در دستگاه قضایی از جمله سامانه های خدمات الکترونیکی، تحول در نگاه به مسائل زندان و مجازات و همچنین قاطعیت در برخورد با اشرار سازمان یافته، متجاوزین به حریم اشخاص و قاچاقچیان مواد مخدر را از مهمترین برنامه ها در زمینه ی ایجاد تحول و توسعه در دستگاه قضایی کشور معرفی کرد.

خامنه‌ای: حتی مخالفان هم به نظام اعتماد دارند | ایران | DW.DE | 26.06.2013

خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری  
پاسخ

یک چیزی که این روزها به وفور به چشم میخورد و بس‌ آزار دهنده گشته، روشهایی‌ شرم دادنِ رای‌دهندگان است در فضاهای مجازی و شبکه‌های ماهواره‌ایست که چندان بی‌شباهت با متدهای فمنیستیِ شرمگین‌سازی مردان نیست. چنانکه گویی 18 میلیون نفر با تصور این رفته‌اند به روحانی رای داده‌اند که او گاندی‌ یا مصدق یا کوروش کبیر است. کسی نیست به اینان بگوید که عزیزان، ما بهتر از شما میدانیم روحانی از دسته‌ی همین‌هاست، او هم یک جنایتکار است، او هم یک دروغگوست، او هم یک مرتجع است و... کمتر برایمان کلاسِ آخوندشناسی برگزار کنید. کمتر صحنه را طوری تصویر کنید که گویی ما میانِ رای ندادن و به روحانی رای دادن، انتخابِ دیگری هم داشته‌ایم و کمتر تحریم را همچون رای دادن به ماندلا برایمان ترسیم کنید. یک روز مدرکِ تحصیلی او را به رخِ رای‌دهندگان میکشید؛ یک روز نامه‌ی او را به خامنه‌ای علم میکنید، یک روز دست دادنش را با احمدی‌نژاد سوژه میکنید، یک روز به عبایش گیر میدهید یک روز به اسمِ زنش؛ خلاصه آنکه از هر طریقی سعی میکنید آنانکه رای داده‌اند را از کارِ خود شرمگین کنید. عالی‌جنابان، به اسپاگتی سوگند کسی برای این شخص هورا نمیکشد و امیدِ ساختنِ سوئیس از ایران را از او ندارد بلکه همچون علفی‌ست که در آخرین لحظاتی که شخصی که در رودخانه غوطه‌ور است، به امیدِ نجات از خفه شدن، به آن چنگ می‌اندازد.حال هی بیایید از روضه‌خوانی‌های روحانی در هشت سال دفاع مقدس برای مجاهدین فی سبیل الله برایمان تعریف بکنید ♫☺.

کسشر هم تعاونی؟!
پاسخ

Dariush نوشته: یک چیزی که این روزها به وفور به چشم میخورد و بس‌ آزار دهنده گشته، روشهایی‌ شرم دادنِ رای‌دهندگان است در فضاهای مجازی و شبکه‌های ماهواره‌ایست که چندان بی‌شباهت با متدهای فمنیستیِ شرمگین‌سازی مردان نیست. چنانکه گویی 18 میلیون نفر با تصور این رفته‌اند به روحانی رای داده‌اند که او گاندی‌ یا مصدق یا کوروش کبیر است. کسی نیست به اینان بگوید که عزیزان، ما بهتر از شما میدانیم روحانی از دسته‌ی همین‌هاست، او هم یک جنایتکار است، او هم یک دروغگوست، او هم یک مرتجع است و... کمتر برایمان کلاسِ آخوندشناسی برگزار کنید. کمتر صحنه را طوری تصویر کنید که گویی ما میانِ رای ندادن و به روحانی رای دادن، انتخابِ دیگری هم داشته‌ایم و کمتر تحریم را همچون رای دادن به ماندلا برایمان ترسیم کنید. یک روز مدرکِ تحصیلی او را به رخِ رای‌دهندگان میکشید؛ یک روز نامه‌ی او را به خامنه‌ای علم میکنید، یک روز دست دادنش را با احمدی‌نژاد سوژه میکنید، یک روز به عبایش گیر میدهید یک روز به اسمِ زنش؛ خلاصه آنکه از هر طریقی سعی میکنید آنانکه رای داده‌اند را از کارِ خود شرمگین کنید. عالی‌جنابان، به اسپاگتی سوگند کسی برای این شخص هورا نمیکشد و امیدِ ساختنِ سوئیس از ایران را از او ندارد بلکه همچون علفی‌ست که در آخرین لحظاتی که شخصی که در رودخانه غوطه‌ور است، به امیدِ نجات از خفه شدن، به آن چنگ می‌اندازد.حال هی بیایید از روضه‌خوانی‌های روحانی در هشت سال دفاع مقدس برای مجاهدین فی سبیل الله برایمان تعریف بکنید ♫☺.

داریوش جان اینها شرم دادن نیست ، خبر رسانیست و فکر میکنم خبر رسانی از حقوق اساسی و اصولی هر شخص و گروهی باشد . اینکه این اخبار شرم آور است مشکل خبر رسانان نیست. شاید این جناب روحانی فردا کاری کرد که اخبار خوبی هم در باره اش منتشر شد .
و دیگر اینکه 18 میلیون به روحانی رای داده اند دلیل خوبی برای این نیست که اخبار مربوط به وی را که به مزاج آن 18 میلیون خوش نمی آید و سایر اخباری که با موضوع انتخابات مرتبط است منتشر نکرد .

خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری  
پاسخ

Dariush نوشته: یک چیزی که این روزها به وفور به چشم میخورد و بس‌ آزار دهنده گشته، روشهایی‌ شرم دادنِ رای‌دهندگان است در فضاهای مجازی و شبکه‌های ماهواره‌ایست که چندان بی‌شباهت با متدهای فمنیستیِ شرمگین‌سازی مردان نیست. چنانکه گویی 18 میلیون نفر با تصور این رفته‌اند به روحانی رای داده‌اند که او گاندی‌ یا مصدق یا کوروش کبیر است. کسی نیست به اینان بگوید که عزیزان، ما بهتر از شما میدانیم روحانی از دسته‌ی همین‌هاست، او هم یک جنایتکار است، او هم یک دروغگوست، او هم یک مرتجع است و... کمتر برایمان کلاسِ آخوندشناسی برگزار کنید. کمتر صحنه را طوری تصویر کنید که گویی ما میانِ رای ندادن و به روحانی رای دادن، انتخابِ دیگری هم داشته‌ایم و کمتر تحریم را همچون رای دادن به ماندلا برایمان ترسیم کنید. یک روز مدرکِ تحصیلی او را به رخِ رای‌دهندگان میکشید؛ یک روز نامه‌ی او را به خامنه‌ای علم میکنید، یک روز دست دادنش را با احمدی‌نژاد سوژه میکنید، یک روز به عبایش گیر میدهید یک روز به اسمِ زنش؛ خلاصه آنکه از هر طریقی سعی میکنید آنانکه رای داده‌اند را از کارِ خود شرمگین کنید. عالی‌جنابان، به اسپاگتی سوگند کسی برای این شخص هورا نمیکشد و امیدِ ساختنِ سوئیس از ایران را از او ندارد بلکه همچون علفی‌ست که در آخرین لحظاتی که شخصی که در رودخانه غوطه‌ور است، به امیدِ نجات از خفه شدن، به آن چنگ می‌اندازد.حال هی بیایید از روضه‌خوانی‌های روحانی در هشت سال دفاع مقدس برای مجاهدین فی سبیل الله برایمان تعریف بکنید ♫☺.

داریوش جان براستی که یک سپاس کم هست و باید بارها و بارها این نوشتار خونده بشه . واقعن لذت بردم[عکس: 29.gif]

sonixax نوشته: داریوش جان اینها شرم دادن نیست ، خبر رسانیست

میلاد جان ! اینکه برای مثال طرف توی فیس بوک میاد میگه هر کسی که رای داده منو بلاک کنه این خبر رسانی نیست، اسمش تهدیده! اسمش تحقیره! اینکه بعضی از این تحریمی های عقل کل میان افراد رای دهنده رو به گوسفند و خر تشبیه می کنند این اسمش هر چیزی می تونه باشه جز خبررسانی!![عکس: 4.gif]

یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!

"فریدون فرخزاد"
پاسخ

کافر_مقدس نوشته: میلاد جان ! اینکه برای مثال طرف توی فیس بوک میاد میگه هر کسی که رای داده منو بلاک کنه این خبر رسانی نیست، اسمش تهدیده! اسمش تحقیره! اینکه بعضی از این تحریمی های عقل کل میان افراد رای دهنده رو به گوسفند و خر تشبیه می کنند این اسمش هر چیزی می تونه باشه جز خبررسانی!!

من از فیس بوک لینک نمیذارم از دویچه وله و رادیو فردا و خودنویس و بی بی سی میذارم !!!

خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری  
پاسخ

sonixax نوشته: داریوش جان اینها شرم دادن نیست ، خبر رسانیست و فکر میکنم خبر رسانی از حقوق اساسی و اصولی هر شخص و گروهی باشد . اینکه این اخبار شرم آور است مشکل خبر رسانان نیست. شاید این جناب روحانی فردا کاری کرد که اخبار خوبی هم در باره اش منتشر شد .
و دیگر اینکه 18 میلیون به روحانی رای داده اند دلیل خوبی برای این نیست که اخبار مربوط به وی را که به مزاج آن 18 میلیون خوش نمی آید و سایر اخباری که با موضوع انتخابات مرتبط است منتشر نکرد .
میلادِ گرامی، منظورِ من به شما نبود، بلکه به طورِ کلی روی سخنم با تمامِ کسانی بود که اینروزها فضای مجازی را پر کرده‌اند از سخنانی که به وضوح و با لحنی آمیخته با تحقیر و توهین، رای‌دهندگان را سرزنش میکنند. مسلما کسانی که در فضاهای مجازی ایرانی، قدری گشت و گذار میکنند، میدانند که چه حال و هوای مسخره‌ای در این مورد جریان دارد. درصدِ هوادارانِ حقیقیِ روحانی هتا یک صدمِ هوادارانِ خاتمیِ 76 نیست، با اینحال، چنان صحنه را می‌آرایاند که گویی بارِ دگر مردم فریب خورده‌اند و راهِ رفته را دوباره میپیمایند. برای اینان نکته‌ای دارم: نه ایران در شرایطِ 76 است، نه مردم به «روحانی» رای داده‌اند( در واقع به تغییرِی حداقلی اما حیاتی در ابعادِ گوناگونِ زندگی اجتماعی خود رای دادند) و نه کسی به روحانی دل بسته است. مردم تنها دو انتخاب داشتند : رای ندهند یا به روحانی رای بدهند. بر اساسِ آمارِ رسمی، 35 درصدِ مردم،یعنی بیش از 19 میلیون نفر، رای ندادند که اصلا عددِ کمی نیست، تازه اگر به همین آمار اعتماد کنیم. حال پرسیدنی‌ست که چند درصد از کسانی که به روحانی رای دادند از روی استیصال بوده؟ من گمان نمیکنم کمتر از نیمی از رای‌دهندگان به او در این مجموعه قرار داشته باشند. با این تفاسیر، آمارِ واقعی مشارکت‌کنندگانی که با طیبِ خاطر در انتخابات شرکت کرده‌اند و به روحانی رای داده‌اند، خیلی کمتر از آنی‌ست که قرار باشد برای رای‌دهندگان موج سرزنش‌گری و شرم‌دهی براه افتد. کافی‌ست در این چند روز تنها به بالاترین، وبلاگ‌های سیاسی، سایت‌های خبری وابسته‌ی خارج از کشور و شبکه‌های ماهواره‌ای نگاهی داشته باشید تا بدانید از چه موجی سخن میگویم. برای نمونه :

نقل قول:پیش از روحانی: افزایش قیمت ارز / پس از روحانی : افزایش قیمت ارز!
پیش از روحانی :افزایش تورم و قیمت کالاها / پس از روحانی : افزایش تورم و قیمت کالاها
پیش از روحانی :موسوی و کروبی درحبس خانگی / پس از روحانی : موسوی و کروبی درحبس خانگی!
پیش از روحانی : ادامه اذیت و آزار و عدم رعایت حقوق زندانیان سیاسی /پس از روحانی :‌ادامه اذیت و آزار و عدم رعایت حقوق زندانیان سیاسی
نتیجه اخلاقی: من ماله می کشم پس هستم!
ناپلئون بناپارت به نقل از دایی جان ناپلئون : آن چیزی که حد و مرزی ندارد خریت است!
شعر مبتذل با اجازه رسمی از مرتضی برجسته : باز منو کاشتی رفتی !تنها گذاشتی رفتی دروغ نگم به جز من یه «روحانی »‌دیگه داشتی رفتی!
از این وبلاگ

حرفهایی از ته دل: مساله این است که پیروز انتخابات ۹۲ آیت الله خامنه ای بود!

بهار آزادی یا بهار جااندازی | انجمن رهایی جوانان ایران

http://radiobarabari.com/files/2013/06/2...khabat.mp3

امت رای دهنده: روحانی موچکریم! خاتمی : رهبر موچکریم!

روزنامه بهار- انتخابات 24 خرداد و تکرار حکایت «درس نگرفتن از تاریخ»- ,�یک شنبه�,� 2 تیر�,� 1392

و فراوان مطالبی که در این مورد در اینترنتِ این روزها دیده میشود.

کسشر هم تعاونی؟!
پاسخ

Dariush نوشته: با این تفاسیر، آمارِ واقعی مشارکت‌کنندگانی که با طیبِ خاطر در انتخابات شرکت کرده‌اند و به روحانی رای داده‌اند، خیلی کمتر از آنی‌ست که قرار باشد برای رای‌دهندگان موج سرزنش‌گری و شرم‌دهی براه افتد.
اصلا اگرهم چنین باشد مگر ما طرفدار برقراری خواست و اراده‌ی مردم نیستیم؟ یک کاربری اینجا از روی ترول‌بازی می‌گفت که اکثریت مردم ایران طرفدار نظام هستند، اکنون برای لحظه‌ای فرض بگیریم که حقیقتا چنین باشد، استدلال دوستان برای سلب مشروعیت از کل سیستم چیست؟ اینکه چون من نمی‌پسندم، یا چون با فلان آرمان انتزاعی(مثل سکولاریسم)تضاد دارد پذیرفتن آنهم باید قسطی و مشروط و ناممکن باشد؟ همانطورکه گفتید اینها چیزی بجز تلاش برای تحقیر و شرم دادن رای دهندگان بابت رایی که دادند نیست. همه می‌دانند و می‌دانیم آنها که رای دادند، احتمالا حتی شرایط بدتری از آنها که رای ندادند داشته باشند، و میل به تغییر در آنها قوی‌تر نباشد، ضعیف‌تر نیست. سوء استفاده‌ی تبلیغاتی از آنچه دستگاه پروپاگاند نظام از رای دادن مردم نتیجه گرفته و بازگفتن اینکه «اگر رای دادید، به خامنه‌ای رای دادید و اینهم شاهد آن: ادعای خامنه‌ای»، دقیقا مشابه آنست که من ادعا بکنم آنها که رای نداده‌اند دروغ می‌گویند و همه رفته‌اند پای صندوقهای رای و اینهم شاهد آن: ادعای صدا و سیما!

ما به این مردک رای دادیم زیرا برخلاف برخی(نه دوستان حاضر در اینجا، اما بخشی مهم از «تحریمیون» ولو دوستان حاضر در اینجا بپذیرند یا نه)، اعتقاد نداریم که با بدتر شدن شرایط مردم تغییری در کشور رخ خواهد داد. اینها که بیش از همه موضعی «هپروتی» درباره‌ی رای مردم گرفته‌اند و شما بهشان اشاره کردید اول و آخرشان پیداست که به کجا وصل است، حتی تلاشی هم برای پنهان کردن آن نمی‌کنند.

زنده باد زندگی!
پاسخ

این دو هفته بحث و گفتگو در فضای مجازی و مخصوصا فرندفید که بیشینه ی کاربران آن ایرانیان خارج نشین اند و اتفاقا اکثریت آنان هم لقب بیخدا و بی دین را یدک می کشند مرا به این نتیجه رساند که شوربختانه گرچه انسانهایی که از شر ادیان پلید نجات یافته اند بیش از دینداران منطق سرشان می شود اما با این همه کماکان کمیت شان در این زمینه لنگ می زند.کسانی که تا دیروز من گمان می کردم تمام ادعا ها را با معیار منطق می سنجند اما امروز می بینیم در دگم اندیشی اگرچه به پای مسلمانان نمی رسند اما پتانسیل شگرفی برای پیشی گرفتن از مسلمانان دارند.کسانی که تا دیروز در بحث هایشان همواره بنا را بر پرگویی می گذاشتند و پاسخ های چند خطه دیگران را شماتت می کردند حال در مقابل دها خط استدلال(حال چه درست و چه نادرست)من به یک یا دو خط تکرار مکررات بسنده می کنند.به طور مثال دوست عزیزی که وبلاگ اش در نقد اسلام شهره ی عام و خاص است در پاسخ به کپی سخنان داریوش گرامی در اینجا چنین جواب می دهد:
نقل قول:عزیز جان، اکثریت مردم ایران، زیر خط فقر زندگی می کنند، از استانداردهای واقعی، دور هستند، از نظر من، زمان خاتمی، احمدی نژاد و رفسنجاینی و روحانی فرقی ندارد....! مشکل من و تو از جای دیگری است، مشکل ما از کل رژیم است که مشغول غارت این کشور است.
گرچه می دانم شاید متهم به کولی بازی و آه و ناله کردن بشوم اما بگذارید چند نمونه از این دست استدلال دوستان بیخدا منطقی! رابرایتان بیاورم تا شما هم استدلال های ایشان را بیبینید:

نقل قول:من ِ نوعی، نه در این مورد ِ خاص (انتخابات)، که در بقیه‌ی مسائلی که یا در اون‌ها تخصص دارم، و یا به زعم خودم ازشون سر درمی‌آرم و نظرم رو درست‌تر و علمی‌تر از عامه‌ی مردم می‌دونم (مثل فیزیک، دین‌باوری، یا چیزهایی از این دست)، حتا دوزار هم برای نظر عامه ارزش قائل نیستم. چیزی که برای من مهمه، حقیقت (با تعریف علمی اون: فکتی که با توسل به متدلوژی علمی، صحت اون با درصد بالایی تثبیت و اثبات شده) و قوانین علمی هستن. خوش‌آیند هیچ‌کسی (حتا خودم!) هم در این‌جا محلّی از اعراب نداره. جواب موجز و کوتاه به شما دوست عزیزم اینه: تمام کسانی که در انتخابات شرکت کردند، در به‌ترین حالت، نادان و فرصت‌طلب و ترسو هستن. متأسفانه زیاد بودن تعدادشون هیچ کمکی به تطهیرشون نمی‌کنه. چنان که عقیده به مسطح بودن زمین که زمانی عقیده‌ای همه‌گانی و پذیرفته شده بود، نشان بی‌خردی جمعی اون افراده. ما در عرصه‌ی سیاست، به گالیله‌‌های شجاع و دانایی نیاز داریم که رودرروی مردم بایستند و هریت و نادانیشون رو بهشون ثابت کنن.

نقل قول:فکر کنم یکی از بزرگترین دلایلی که این سبز الله به روحانی رای دادن بار سنگین عذاب وجدانشون بود در قبال زندانی شدن موسوی و این که هیچ گهی نتونستن در مقابلش بخورن. حالا دل خوش کردن به این که یه نفر بیاد قهرمان داستان رو نجات بده بلکه اینها از خجالتش در بیان.
دیوث فرهیخته اومده بهم میگه به انتخاب مردم احترام بگذارید

نقل قول:یک ژانری هم هست که موقع انتخابات میگفتن ما از سر اجبار داریم میریم به روحانی رای میدیم تا جلیلی و قالیباف انتخاب نشن وگرنه روحانی هم فولان . حالا اونا دارن دفاعی از روحانی میکنن که بیا و ببین . سخنی کوتاه با این ژانر : دوستان #سگک_کمربندم ، سگک کمربندم دوستان.صدای چرخش کمربند رو هوا و فرود آمدن های پی در پی و وحشیانه و صدای ناله های ریز :دی

نقل قول:ملتی که بعد از جنایت ها، کثیفی ها و رفتارهای ضد بشریِ بعد از انتخابات هشتاد و هشت ، اینچنین (باز هم) مرعوب بازیهای تکراری و آلوده یک حکومتِ کاملا شناخته شده میشود......متاسفانه هیچگاه.....هیچگاه....لایق "آزادی" نخواهد بود ...........این مردم لایق آزادی نیستند ، والسلام

جالب است که بدانید این سخنان همگی برای کاربرانی است که ادعای روشنفکری و منطق شان ماتحت عالم را پاره کرده و هرگاه با پاسخی از سوی من مواجه می شدند یا تهدید به بلاک می کردند ویا راه تمسخر و نادیده گرفتن را در پیش می گرفتند.اما دریغ از 5 خط پاسخ مستدلل.

در این میان اندک افرادی هم پیدا می شوند که منطق و واقعیت را بر ادعاهای شخصی ترجیح می دهند مانند ایشان:

نقل قول:شاید اشتباه می‌کنم ولی به نظرم می‌رسد چیزی که میان ما خارج‌نشین‌ها و مردم داخل ایران فاصله‌ می‌اندازد این است که آنها ما را فقط به شکل طرفداران گروه‌های سیاسی مختلف می‌بینند نه آزادی‌خواه واقعی. شاید هم حق با آنها باشد آنها می‌خواهند روزنه‌ای برای نفس کشیدن پیدا کنند و ما در آرزوی به قدرت رساندن گروهی هستیم که از آن طرفداری می‌کنیم.
نقل قول:دقیقا آرتا جان. اینجا فشارهایی هست که کمر مردم رو می شکنه. شاید برای کسی که این فشارها رو مجبور نیست تحمل کنه، اهمیت نداشته باشه. ولی اونی که داخله با وجود این فشارها هیچ کاری نمی تونه انجام بده. بعد شما می گید صبر کن تا رژیم عوض بشه و این فشارها برداشته بشه، ولی معلوم نیست این اتفاق کی می افته. 20 سال دیگه؟ 50 سال دیگه؟ تو این مدت اونی که داخله زیر بار این فشارها له میشه. اون کارگری که بیکار شده یا اون جوونی که نه کاری داره و نه آینده ای، نمی تونه به انتظار اون موقع بشینه. مجبوره الان یه کاری بکنه، وگرنه به طور کامل نابود میشه.

پ.ن: به هیچ روی منظور من از تحریمی ها دوستان عزیز این انجمن نیستند.سوء تفاهم نشود.E032
پاسخ

nevermore نوشته: ....
اینترنت برای اکثریتِ عظیمِ ایرانیان همان قهوه‌خانه‌های مدرن است که در آن بنشینند چمپیونزلیگِ گنده‌گوزی برگزار کنند؛ مش‌قربان بگوید «والا آقا، این مردمو چی به خوشبختی، کسی که میره به یه آخوند رای میده همون بهتر که بادمجونو رو کیلویی دوهزار تومن بخره» و در پاسخ به او ممدعلی پس از قورت کشیدنِ چای بگوید: «آره عمو، خواهرزاده‌ی من رفته آلمان، بیا ببین چی میگه از مردمش، از فرهنگش، از دولتش، از خیابوناش، از خانوماش ، وای وای وای (همراه با آهی جانگداز)، باید رید پسِ سرِ این مردمِ چلمنگِ خودمون که میان واسه رئیس جمهور شدنِ یه آخوند پاچه‌ور مالیده جشن میگیرن» در ادامه اصغرآقا این سمفونی را چنین ادامه میدهد «به نظرِ من که لیاقتِ این مردم همون احمدی‌نژاده» و در انتها مش‌قربان که مُفَتِحِ این بحثِ ابرکارشناسی بوده، همراه با تکان دادنِ سرش و لحنی جگرسوز چنین بحث را به پایان میبرد:«شاهِ بیچاره خوب این مردمو شناخته بود»! یعنی این بحث‌ها دقیقا برایم تداعی‌سازِ همان بحث‌هایی‌ست که من در قهوه‌خانه‌هایی که در گذشته گاه‌گداری درشان گیر میکردم، بینِ پیر و پاتال‌ها شکل میگرفت و با این تفاوت که اینبار وسعتِ گنده‌گوزی‌ها به واسطه خواندنِ چند صفحه کتاب و چند مقاله از این سو آنسو، تماشای کانال‌های ماهواره‌ای و احتمالا دانستنِ یک زبانِ انیرانی، چندبرابر شده و اگر تا دیروز قادر به پاره کردنِ کونِ خر بود، اکنون به راحتی میتواند کونِ زاراپوزایدن یا تیرانازاروس را از هم بِدَرَد. چند سالِ پیش من به تاثیرِ مثبتِ اینترنت بسیار امیدوار بودم، کنون اما کاملا مایوس گشته‌ام، چراکه همان فضای موجود در نانوایی‌ها، تاکسی‌ها، پارک‌ها، قهوه‌خانه‌ها... اکنون به صورت فرگشت‌یافته و در شکلی بس پیچیده در فضای مجازی ایرانی تداوم یافته و شما ممکن است در حسرتِ اندکی استدلالِ درست، منطق در کلام، استنادِ معتبر، واقع‌بینی... و هر سخنی که بتوان آنرا ارزشمند حساب کنید، تمامِ فضای اینترنتِ ایران را کاوش کنید و در انتها همچون کسیکه در بیابان برای یافتنِ آب چاه میکند، مایوس و سرخورده شوید. شاید بی‌دلیل نبود که احمدی‌نژاد چند سالِ پیش میخواست قهوه‌خانه‌ها و قلیان‌سراها را جمع کند، میخواست بگوید شما که فیس‌بوک و بالاترین دارید، به قهوه‌خانه و قلیان‌سرا چه نیاز دارید؟

کسشر هم تعاونی؟!
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 14 مهمان