06-20-2012, 09:39 PM
khayyam نوشته: کم و بیش یعنی چی ؟ همان طور که گفتم در این مقاله ادعا فراوان است که می تواند کاذب باشد ! برای همین من با این چنین مقالاتی موافق نیستم بلکه هر کدام از این ادعا ها نیاز به تحقیق و بررسی دارد , اگر شما می گوید که این مطالب با استناد به تحقیقات ژورنال های علمی نوشته شده خوب باید این رو بررسی کرد ! این همه ضرر هایی که برای الکل نوشته شده آیا همه ی این ها توسط ژورنال های علمی تایید شده؟ از کجا معلوم شاید خیلی از این ضرر ها به اثبات نرسیده باشد !شاید بهتره بگیم اون متن حتی مقاله هم نیست...من این رو صرفا به این دلیل گذاشتم که حالت هشدارگونه داشته باشه و گرنه مطالب من رو از ابتدای تاپیک اگر دنبال میکردید همه چیز روشن بود...حقیقتش زمان زیادی میبره که بخوام برای تمام مواردی که در متن بهش اشاره شده شاهدی بیارم اما سعی میکنم این کار رو بکنم در حد توانم....
آیا ما حق نداریم به این همه ادعای بدون مدرک شک کنیم و طلب شاهد و مدرک کنیم؟ ( نمی گوییم که مدرکی وجود ندارد, می گویم در این مقاله مدرکی ارائه نشده) کل سخن من همین بود که برای تمام این ادعا ها باید دلیل و مدرک ارائه شود ! همین ! حال اگر شما موافق ادعا های این مقاله هستید می توانید برای تایید ان ها شاهدی ارائه کنید !
khayyam نوشته: من قصد این رو نداشتم که مصرف الکل را موجه جلوه دهم, فقط برای نشان دادن این بود که مقاله ی شما فقط یک طرفه به قضیه نگاه کرده است چند مثال زدم ، بلکه سخن این بود که آن همه ضرر و زیان را به الکل نسبت دادن نیاز به شواهد و مدارک معتبر دارد !حق با شماست...البته من قصد این رو نداشتم که بحث رو خیلی علمی نشون بدم با کپی کردن یه مطلب...به نظر من در مورد مضرات الکل حتی اگه اغراق هم بشه سود بیشتری داره تا اینکه در مورد فوایدش اغراق بشه....
khayyam نوشته: خلاصه ی سخن این است که حتی ممکن است تمام ادعا های مطرح شده در اون مقاله صد در صد علمی و تایید شده باشد ! اما شما یک طوری صحبت می کنید که انگار اکثر مطالب این مقاله جزو بدیهیات علمی است که نیازی به ارائه دلیل نیست ! ( شاید برای شما اینطور باشد ولی برای افرادی مثل من هیچ کدام از این ادعا ها بدیهی نیست و برای هر کدام دلیل می خواهم)نه من هرگز نگفتم تمامی اونها جز بدیهیات علمی هستن...الان هم فرصت خوبی هست شما در مورد ادعاهای همین مطلب تحقیق کنید و اگه نکته ای مخالف اون پیدا کردین در این تاپیک به بحث بذارید...من هم سعی میکنم شواهدی برای اون ادعاها بیارم...
khayyam نوشته: اما در این مقاله از ضرر های الکل بر روی کل بدن صحبت شدن بدون استناد به هیچ منبع تحقیقاتی ! آیا حق شک کردن نداریم ؟ باز هم می گوییم قصد من رد کردن مطالب این مقاله نیست فقط تشویق به شک گرایی و تحقیق است !من هم موافق تشویق به شک گرایی هستم و از شما تشکر میکنم...ولی اون مطلب رو به عنوان یه مقاله علمی در حد مجله nature حساب نکنید چون من هم همچین حسابی روش باز نکردم..