06-20-2012, 12:51 PM
sonixax نوشته: البته مصرف زیاد الکل میتونه به کبد آسیبهای جدی برسونه - این یکی رو مطمئن هستم .بله این رو که 100% مطمئن باش میلاد جان...متابولیسم الکل در کبد هست...مرحله اول fatty liver هست بعدش alcoholic hepatitis و در نهایت liver cirrhosis!!!!
khayyam نوشته: بله این یک چیز طبیعی است شما از هر چیزی بیش از حد تحملش کار بکشی خراب میشه ! همان طور بلند کردن اجسام سنگین باعث صدمه به ستون فقرات میشه!درسته اما مساله ای که هست اینه که مقدار کم الکل هم میتونه حداقل fatty liver رو به وجود بیاره که خود این مساله میتونه در دراز مدت به سمت مشکلات شدید تر پیش بره....
کبد وظیفه ی تجزیه ی الکل ( به وسیله ی آنزیم adh ) رو به عهده داره و مصرف زیاد الکی باعث آسیب جدی به کبد میشه !
Reactor نوشته: ما آدم سیگاری که هفته ای یک نخ بکشه نداریم. ممکنه یک مدت هوس ترک سیگار به سرش بزنه و بخواد با این شکل کم کردن سیگار سیگارش رو ترک کنه ولی نمیتونه. یک مدت بعد دوباره برمیگرده به حالت قبلی. خاصیت سیگار همینه.باور کن آدم سیگاری هفته ای یک نخ هم داریم...حالا میتونه گاهی دچار نوسان مصرف هم بشه اما به طور کلی میزان مصرف پایینی داشته باشه!!! در مورد اینکه میگی واقعیت عکس ادعای من هست ظاهرا بد برداشت کردین.ادعای من این بود که اعتیاد به مشروب بدتر از سیگار هست چون درمان قطعی نداره!!!! البته این ادعای من نیست و موضوع علمی ای هست...در مورد اینکه میگید طرف زود به سیگار عادت میکنه اما مشروب رو مهمونی به مهمونی مصرف میکنه یکی از دلیل هاش اینه که شما محدودیت اجتماعی-قانونی-شرعی در مورد این دو یعنی سیگار و مشروب رو نادیده گرفتی!!! یعنی شاید اگه مشروب هم به اندازه سیگار مصرفش راحت و همچنین قابل دسترس بود در همه جا,خیلی تعداد الکلی های ایران بیشتر از اینی بود که هست!!! لینک دوم جناب خیام رو در پست آخر ایشون ببینید که نتایج تحقیقاتی در انگلستان هست...در مورد ضررهای اجتماعی و فردی مواد مختلف هست...
سیگار خیلی زود تبدیل به عادت میشه. من خودم سیگاری ترک کرده هستم که همه ی این راه ها رو رفتم. در مورد سیگار ما دو حالت بیشتر نداریم. شما یا سیگار میکشی یا نمیکشی. کسی هم که سیگار رو بفرسته یک هفته مرخصی دوباره خیلی زود برمیگرده سر جای قبلی و سیگار رو پاکتی میکشه.
در مورد مشروب واقعیت عکس ادعای شماست. غیر از خودم خیلی های دیگر رو میشناسم که هر وقت جشنی باشه یا به مناسبت های مختلف بطلبه مشروب میخورن.
Reactor نوشته: جدی گفتم. خودم بارها دیدم. آب مزه اش رو گس میکنه.حرف شما در مورد ریختن آب توی راکی و تعییر رنگش درسته اما کسری جان تو اون پست مشروبی رو میخواستن که از شیر (milk) درست شده باشه نه اینکه رنگش شیری رنگ باشه!!!
در مورد نوشیدنی الکلی شما از هر مایعی که بشه ازش الکل گرفت میتونید مشروب بگیرید. از آب هم میتونید الکل بگیرید. از تموم میوه ها هم میشه مشروب گرفت.
اگه بخوایم از آب مشروب درست کنیم فکر کنم زحمتش زیاد باشه...باید یه آزمایشگاه بیوشیمی دم دستمون باشه