06-14-2012, 07:48 PM
David Hume نوشته: شما گفتید که با هیچ بمبی فردو از بین نمیره ، ولی من اثبات کردم که آمریکا بمبهای سنگر شکن متوسطش هم میتونه فردو رو نابود کنه ، تازه نه قوی ترینش! ۲ تا لینک هم دادم که اونجا میتونید بروید کامل بخونید ، پس حتما لازم نیست برای نابودی فردو نیروی زمینی بره اونجا رو تسخیر کنه ، ۱ دونه از این بمبها بندازند ، تمام فاردو دود میشه میره هوا!
من هم گفتم اون لینکها همش تبلیغات و حرف الکیه . در عمل تا حالا کدوم کوهی رو اون بمب ها منفجر کردند که فردو دومیش باشه ؟!
David Hume نوشته: پارچین هم گفتید داخل کوه هست که اینگونه نیست ، پارچین یک مجموعه نظامی مربوط به وزارت دفاع هست و در فضای باز هست
شاید شما تا حالا پارچین نرفته باشید ! ولی بنده رفتم . بخش مهم و اعظم پارچین زیر زمین و در دل کوه در عمق 200 متری هستش که اتفاقن خود آمریکا ساخته .
David Hume نوشته: من نگفتم آمریکا همینطوری میاد از بمب اتمی استفاده میکنه ، ولی این option رو رئیس جمهور آمریکا همیشه ۲۴ ساعت در اختیار داره ، یک کیف مخصوصی هست که کدهای مخصوص و بقیه چیزها برای حمله اتمی همیشه در کنار رئیس جمهور آمریکا هست ، و به عنوان آخرین انتخاب رئیس جمهور آمریکا میتونه دستور حمله اتمی رو بده!
چنین چیزی رو رئیس جمهور روسیه هم داره . روسای جمهور تمام قدرتهای اتمی چنین کیفی رو دارند و همیشه هم دم دستشونه .
صار کردن حمله اتمی از طرف هر کدوم از اینها علیه کشوری که توانایی هسته ای نداره منجر به یک نبرد تسلیحاتی اتمی در سطح بین المللی میشه .
آمریکا زمانی که به ژاپن حمله اتمی کرد فقط خودش و خودش بمب اتمی داشت و نازی ها هم با اینکه تونسته بودند یکی بسازند ولی دیگه شکست خورده بودند و کشوری نبود که تهدیدی علیه آمریکا محسوب بشه . البته در اون زمان خود آمریکا هم از عواقب استفاده از سلاح هسته ای خبر نداشت و به نوعی مردم ژاپن شدند موش آزمایشگاهی .
ببینید روی کاغذ خیلی داستان فرق میکنه تا در عمل !
روی کاغذ برنامه ریزی برای یک حمله میشه توسط ابر قدرت دنیا ! به کشوری که در آستانه انقلاب قرار داره - نیروی نظامیش تقریبن از بین رفته و بلبشویی درش برپاست .
در عمل : عملیات شروع میشه - با یک طوفان فزرتی کل عملیات شکست میخوره !
در مورد باقی جنگها و پیش بینی ها هم همین موارد مصداق پیدا میکنه .
عراق ، افغانستان ، ویتنام همه و همه روی کاغذ قرار بود داستان طور دیگری باشد ولی در عمل نتیجه دیگری داد .
بخش بزرگی از آنچه که میشنوید و میخوانید - مثل نابود کردن توان نظامی یک کشور در عرض دو هفته یا اگر فلان کشور به ما حمله کند شاید کلن 300 تا کشته بدیم رو بهش میگند جنگ روانی . وگرنه هم آمریکا ، هم اسرائیل و هم تمام نظامیان و سیاستمداران میدونند که در عمل داستان خیلی فرق میکنه . برای همینه که همیشه یک سری هارت و پورت از تمام طرفین یک درگیری وجود داره که تا جای ممکن از نظر روانی روی نیروهای طرف مقابل تاثیر بذارند .
در کل :
اگر به ایران حمله کنیم ، در قبال حمله ایران کمتر از 300 نفر کشته میدهیم (مقامات اسرائیلی) = طی دو هفته به کل توان نظامی ایران را نابود میکنیم (مقامات آمریکایی) = در صورت حمله اسرائیل 24 ساعته آن را از روی نقشه ی جهان حذف میکنیم (مقامات ایرانی).
همش حرف و شعاره . در عمل خیلی داستان فرق میکنه و هیچ کدوم اینها هم عملی نمیشه .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری